reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Jak widać głupota ludzka nie zna granic, skoro ktoś dobrowolnie tasiemca sobie funduje...
Ja na razie dałam sobie spokój z próbami pozbycia się nadmiaru sadełka, bo i tak nic mi z tego nie wychodziło. Czekam na wiosnę, bo na mnie zima działa dobijająco i nic mi się nie chce.

reklama
Kasia ja stwierdzilam ze walic diety...na plaze nie bede jezdzila-zmienie urlopowanie na gory :-D
a tak powaznie to waga dobila spowrotem...mam dzis brzuch az pozal sie boze...wyszukalam moje stringi z pasem wyszczuplajacym ktory zakupilam jakis tam czas temu i byl za duzy :-D teraz jak zlal...obciska jak trzeba...a w poniedztialek smigam po body wyszczuplajace :-D

najedzona to fakt...ale zadowolona ani troche...dzis tylko kawa...a na obiad zupa marchwiowa...kara musi byc :-D dzis mam wychodne -trzeba jakos wygladac...nie moge byc caly czas na wdechu :-D

reklama
Do góry