reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Sumko te piersi sa przerazajace hehehe ;D Nawet nie wiedzialam ze sa az tak duze ! Za to potem bedzie tak jak moj brat mowi - podkolanowka z pileczka pingpongowa hehe

reklama
Dzieki Kasiu, ja chudne przez niedojadanie i nieprzespane noce a Eliasz przeciwnie - i zadowolony kolega a mama sie meczy ;D

Dziekuje za komplementy ;D ;D
aska outada ---no masz ty cholera te warunki do karmienia...jest na czym wzrok zawiesic ;D ;D Eliaszek to ma raj na ziemii :D ;)...kurcze i taka szczuplutka jestes... ::) ::) ::)
czekam na wiecej zdjec...dalej kobity wklejac ;D

laski z Was kobity..a Wy narzekacie:)!...spójrzcie w lustro!..(mniej krytycznym okiem- w końcu jakies 2 m-ce temu byłyśmy "potężniejsz"..
Ja tam wcinam ..i niczego sobie nie żałuję..a waga spada..(ku mojej uciesze!)-(Mała wyciąga chyba..do tego zerwane noce..dziwganie wózka..spacery..)..no, teraz jeszcze to wszystko ujędrnić :p :-[ale ani czasu ..ani chęci nie ma na ćwiczenia:/...
W ogóle to mam strasznie suchą skóre nad blizną po cc..az schodzi, jakbym się b. mocno opaliła....to normalne?... :( ::)

Rusalko ja tez ! I skora mi tam schodzi ale ginekolog powiedzial ze to wszystko norma ;)

Patrycja, jestes piekna dziewczyna i kilka cm nie robi roznicy, zreszta jesli bedziesz sie zle z tym czula to jest to tylko kwestia czasu przeciez jakby nie bylo dopiero urodzilysmy :)

reklama
Do góry