reklama
Dziewczyny nie pamiętam gdzie był poruszany wątek staniczków ale w tym dziale to chyba dobre miejsce.
Dotej pory myślałam że staniczek do karmienia nie musi być ładny .... ale tak się żle czułam w tym worku że zaczełam szukać czegoś bardzie seksownego ( dla poprawy humorku) i znalazłam, a w dodatku cena mnie nie zabiła ( ok 50 zł)
www.alles.pl . Kupiłam sobie 3 : 2 szt Mama new, i ten w stokrotki ... są SUPER. Mają co prawda fiszbiny ale bardzo ładnie leżą i nie uciskają nosze je od początku sierpnia. GORACO POLECAM ps mojemu mężowi też się spodobały
i nie patrzył już na mój obwisły brzuszek ;D ;D ;D
Dotej pory myślałam że staniczek do karmienia nie musi być ładny .... ale tak się żle czułam w tym worku że zaczełam szukać czegoś bardzie seksownego ( dla poprawy humorku) i znalazłam, a w dodatku cena mnie nie zabiła ( ok 50 zł)
www.alles.pl . Kupiłam sobie 3 : 2 szt Mama new, i ten w stokrotki ... są SUPER. Mają co prawda fiszbiny ale bardzo ładnie leżą i nie uciskają nosze je od początku sierpnia. GORACO POLECAM ps mojemu mężowi też się spodobały
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Stokrotki, im więcaj nas tym fajniej! Witamy! A KasieDe pisze najprawdziwszą prawdę- ja też się czułam troszkę dziwnie (dołączyłam do dziewczyn jak już się znały), ale króciutko, bardzo szybko się tu zadomowiłam 
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
Rusałka, właśnie się zastanawiałam kto kiedy sie zapisał, ja juz nie pamietam, ale jakoś w pierwszych tyg ciąży? Na pewno ty zakładałas wątek czerwcówek więc jestes naszą MAMUSIĄ !!! 
HIP HIP HURA, HIP HIP HURA DLA NASZEJ RUSAŁKI !!!!!!!!!!!!!!!!
HIP HIP HURA, HIP HIP HURA DLA NASZEJ RUSAŁKI !!!!!!!!!!!!!!!!
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
Bo Nas się nieda nielubić :laugh: 
reklama
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Stokrotki witamy u nas bardzo goraco!
Dziewczyny ja to jestem mega przeszczęsliwa- dzieki córeczce nie tyle wrociłam do formy z przed ciazy, ale z przed dwóch lat
)) Dwa dni temu załozyłam swoją ulubioną spódniczkę, o której moglam pomarzyc w ubiegłe lato, a nosiłam ja dobrych kilka lat. Latem ubiegłego roku, gdy bylismy w podrózy poslubnej moj wypasiony tyłeczek powiedział spodnisi bye bye, a przedwczoraj załozyłam ją bez problemów, i nawet w bioderkach troche mniejsca jeszcze jest
)) Normalny szok, nie ma to jednak jak latanie koło bobaska, zwłaszcza gdy ma się dwupoziomowe mieszkanie
) Teraz tylko muszę trochę poćwiczyc, aby ujędrnic to ciało
)
a dziewczyny po cesarce, czy was też denerwuje miejsce wokół cięcia, jak je dotykam to wydaje mi się jakieś takie martwe, takie głupie w dotyku ehhh takie bez czucia
Dziewczyny ja to jestem mega przeszczęsliwa- dzieki córeczce nie tyle wrociłam do formy z przed ciazy, ale z przed dwóch lat
a dziewczyny po cesarce, czy was też denerwuje miejsce wokół cięcia, jak je dotykam to wydaje mi się jakieś takie martwe, takie głupie w dotyku ehhh takie bez czucia
Podziel się: