reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

nie :-) hahaha robią takie operacje włąśnie po ciąży obwisłe cycki naprawiają...wycinają skórę wokół sutka tam gdzie się rozciągnęła i tyle żadnych sylikonów broń boże wystarczy mi że w ciąży miałam miseczki "e" teraz stwierdzam ze wole moje malusie cycusie :) aby sterczały a nie wisiały:-D Karmiłam tydzień może dwa nie miałam pokarmu i przeszłam na butle po dwóch miesiącach już kompletnie nic nie było

reklama
Patrycja czy ćwiczysz od dziś? taki miałaś plan :-) bo ja przez te przeprowadzki zaniechałam ćwiczeń wiec może zaczynamy od jutra? Wkońcu trzeba się już robić na bóstwo na Sylwestra:-D

przed ciążą miałam miseczki "B" w ciąży doszło do do "D"-duże po ciąży tylko się wyciągnęły , pokarm zszedł a staniki nadal nosze "D" bo gdzieś te flaki muszę upchnąć, wyglądam jam Aborygenka :baffled::baffled::baffled::baffled: nie podoba mi się to, nie wyjde już na plaże topless...nigdy :no: smarowałam cały czas jak karmiłam też tylko do karmienia myłam piersi i po znowu smarowałam... reszta prawie wróciła do normy poza kilogramami nadal 6-7 zostało brzuch juz prawie mała falda, którą da się skorygować ale te cycki...:confused::sick:

Patrycja czy ćwiczysz od dziś? taki miałaś plan :-) bo ja przez te przeprowadzki zaniechałam ćwiczeń wiec może zaczynamy od jutra? Wkońcu trzeba się już robić na bóstwo na Sylwestra:-D

Syla -nic nie cwiczylam...Ale za to dieta taka ze na dzien jedna bulka :-)
Jakos nie mialam normalnie kiedy...Bo jak niunia wstaje rano to nia sie zajmuje,jak zasnie to szybko za szmate zeby w mieszkaniu jakis wygladalo,potem sie budzi wiec znowu musze byc przy niej ,potem zas zasnie wiec szybko na bb sobie wskocze,potem jakies skladanie lub wieszanie prania i tak wieczor i czas kapieli Noemi-A wtedy to juz tylko czekam zeby posadzic dupsko na kanapie i wyciagnac nogi...

A tak na marginesie jak tam przeprowadzka???Na jakim wtapie jestescie?

ja zawsze miałam jędrne cyce i takie mi zostały a małe nie są :) ZA to skóra na brzuchu, tylłku i udach to dopiero FLAKI!!! Ale to chyba wina tego z etakmszybko chudne bo 4 kg na miesiac to trochę za szybko..... Waże już kilo mniej niż przed ciaża i ciekawa jestem na jakiej kresce się waga zatrzyma

Przeprowadzka ma się ku końcowi, robimy wykonczenia, malowanie i meble w kuchni jak wszystko będzie gotowe to oczywiscie zamieszcze zdjecia. I zapraszam nja wirtualną parapetówke a kto ma ochotę to i na normalną przy kominku.:-)

reklama
Ja to w sumie ostro schudłam - jakieś 4 kg mniej niż przed ciążą, ale skóra na brzuchu nie jest taka, jak była. Jakaś taka matowa, nienapięta... Chyba trzeba będzie zacząć ćwiczyć. Ale w pracy dzisiaj dziewczynom oko zbielało :) Chyba spodziewały się foki :)

Do góry