reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
ale to co biodra już zostaną takie rolzlazłe bo ja też narzekam na duże dupsko , i mąż się ze mnie śmieje:)

Ja obecnie ważę 73kg buuu grubas jestem no ale w dniu porodu było 90 kg moja waga przed ciążą 65 kg i tyle bym chciała do czerwca dam rade a co ;D

No to ja 66, przed ciaza 50. Juz 14 spadlo, ale co z tego jak slodycze mi tak nadal smakuja....opakowanie piegusków przedwczoraj, a wczoraj 5 jezyków......ech.... a swieta tuz tuz.....

Ja mam 48, jeszcze 2 na plusie, ale właśnie się okazało, że Jankowi nie szkodzi czekolada nawet w dużych ilościach, więc chyba już niedługo :D A no i tak ta waga stoi już od 2 tyg, ale chyba w cycach dużo siedzi, bo naraz ściągam z jednego 120ml.

a to nie jest tak żle:) Ja myślałam żę tylko ja waze 68 a tu waga mniej więcej każej z was po porodzie ........ buuuuuu

reklama
sfbimv.jpg
spodnie juz za duze sa te ciazowe z poczatku okresu, wbijam sie w stare juz spodnie niektore...dzisiaj na wadze 6 mi wskoczyla :-) juz nie 70 :-)

Do góry