reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Asia cholipa super wyglądasz ale nóg to ja już nie widziałam boś skasowała :( ja tez mam opaleniznę ogródkową a co tam ważne że jest !
Zazdroszcze zrzucania wagi serio!

Madzia_S ja też bogata nie jestem a zostaje z małą w domku wolę mieć mniej kaski ale moje zarobki przy twoich to pewnie blado wypadają! Ciesz się
kobito że masz z kim córę zostawić wiesz niby teściowa to nie rodzina >:D >:D >:D ale zawsze to cos !

reklama
podpisuje sie pod tym co juz zostalo napisane:Swietnie wygladasz Myfa
Chyba tez musze wybrac sie do fryzjera bo nie moge
juz na siebie patrzec ,ale ciagle nie mam czasu :)

Myfcia, jestes piękna! Bardzo lubię taka fryzurkę, podobną miałam do ślubu (koczek i sto pięćdziesiąt wsuwek, bo mam cieżkie i śliskie włosy - i tak na weselu większość wsuwek wylazła i wyglądałam jak straszydło ;)) Ale Tobie jest ślicznie!

Asiu swietnie wygladasz ,zazdroszcze Wam tej opalenizny
mi ciezko sie opalic,nawet w solarium.Poza tym nie lubie lezenia plackiem na sloncu
i sa tego efekty:jestem biala jak maka :(

Ja od wrzesnia bede tez zostawiac corcie u tesciowej,chyba ze sie nie zgodzi
to tylko zlobek zostanie,nie chcialabym jednak aby tak bylo :)

Ano nie wim co sie stalo ze zdjeciem..ja nie kasowalam:(
aidskorz0do.jpg

Aneta ja uwielbiam sloneczko, ale plackiem to tez nie lubie, jedynie nad morzem, ale tam zawiewa i nie czuc upalu. A tak to cale dnie moge w wodzie siedziec. Jutro rano nadmuchamy basen i heja do wody:)

Hehe, nie tylko ja mam kościste kolana ;D Uwielbiam brunetki w czerwieni :-*
Ale takiej opalenizny to nie miałam nigdy w życiu i mieć nie będę. Zwłaszcza, że niebawem muszę sie udać do chirurga zeby pousuwać kilka brzydkich znamion. Strasznie "spieprzona" jestem i boję się słonka niestety...

Remeny unikanie slonka wyjdzie Ci na dobre. A zdjecie jest z wakcji 4 lata temu . Bylismy pod namiotem nad jeziorkiem w Skorzecinie ( niedlaleko Poznania). Czysta woda i super, super pogoda przez 10 dni. Od rana do wieczora lezelismy na plazy:)

reklama
Do góry