reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

powrót do formy

Ja stosuję ten żel. Wcześniej używałam kremu przeciwko rozstępom i wtedy byłam zadowolona. Teraz też jestem - mam wrażenie, że przy regularnym używaniu widzę efekty. Tak więc, polecam.

reklama
Nooooo Kochane,
jako że 18.08 chrzcimy Zuzię i chciałabym wystąpić bez opony na brzuchu (ćwiczeniami raczej nie zdążę :tak:) zakupiłam dzis te majty ściągające...

Wyglądają koszmarnie, ale rzeczywiście ściągają :tak:

Luka, ja dziś zaczęłam te ćwiczenia.:baffled::confused: Zobaczymy czy coś to da, ale najważniejsze to muszę ograniczyć słodkości, bo przez tą cukrzycę w ciąży coś mi braknie i ciągle podjadam jak głupek jakiś:zawstydzona/y:. My chrzciny planujemy dopiero na wrzesień, więc może uda mi się jednak zgubić conieco (jak wytrwam przy ćwiczeniach i diecie), a jak nie, to pas poporodowy ściągający pójdzie w ruch.:eek:

Kochane ja mam pytanie dot. powrotu do formy ale w innym aspekcie niż wagowy :-)

Dostałam już pierwszą @ po porodzie i razem z nią na czole wyszły mi okropne podkórne grudki - nie bolą nie swędzą, ale jest ich co sporo....

Nigdy nie miałam problemów z cerą a tu na starość takie coś...może to hormony ???:baffled::baffled:

Pojecia nie mam.
HELP !!!

ja dostalam okres w dniu gdy Eyk skonczyl 6 tyg, nie bylo to piekne ale juz przeszło lol wlasnie sie zastanawialam czy ja jedyna, bo nic nie piszecie:) a czytam ciagle w wolnych chwilach:)

Ja jakos 5 tygodni po porodzie dostalam miesiaczke,tylko krew byla ( jest ) gesta ze skrzepami i troche mnie to niepokoi...czy tez tak macie?Prosze napiszcie,martwie sie a do lekarza dopiero w piatek ide...
Dodm ze tydzien przed @ nie krwawilam w ogole...a moze to nie okres?

reklama
Olla ja identycznie- nie plamilam juz jakis czas a potem ten okres hmmm, krew widac bylo na papierze i pod prysznicem, a na podpasce same błoto, ale czy to oki to nie wiem bo jeszcze u lekarza nie bylam.

Do góry