reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy

Ja tez jeszcze nie mam @ i wcale mi to nie przeszkadza;-)
A do seksiku nie jestem zrazona,mimo bolu,bo on jest tylko na poczatku i juz po.Tylko martwi mnie,ze to tak dlugo....

No wlasnie,a propos ciazy.Wiadomo,ze w okresie karmienia piersia mozna zajsc w ciaze-ale jak ja wtedy rozpoznac,skoro jeszcze nie bylo okresu?!

reklama
heh a ja od 2 miesięcy mam już @ i powiem że ku mojemu milemu zaskoczeniu przechodze go niemalże bezboleśnie:-) i nie zbyt "urodzajnie". Jak tylko dostałam @ od razu do pani doktor po odpowiednie środki :-D i teraz z moim M to jak nastolatki :-D
a co do cycków, pomimo że nie karmiłam, po zatrzymaniu pracy gruczołów mam teraz "zwis płaski". Normalnie Nobla dla wynalazcy push-up(ów) ;-) a co do wagi to waże mniej niż przed ciążą:-D nie wiem jakim cudem :confused:

Ja właśnie wczoraj dostałam@:-( O dziwo nic mnie nie boli bo wcześniej to chodzilam po ścianach chociaż i tak jak urodziłam Kacpra to bóle zmalały nie mniej jednak były okropne. Nie powiem, żebym tęskniła no ale jak już jest to trudno;-)
Mleko w cycach jescze mam ale wyglądają okropnie. Takie typowe flaczki nawet jak się w nich coś nazbiera to wygląd pozostaje bez zmian:szok: A co to będzie jak przestanę karmić:szok:

nawet nic mi o piersiach nie mówcie :baffled: moje podskoczyły o 3 rozmiary i na początku jak były pełne mleka, to ok, ale teraz to flaczki do potęgi, a jak skończe karmić to chba żaden push-up mi nie pomoże :-(

Z tymi cyckami to po Eryce pamiętam,że pomogły hormony ale ja tabletek anty nie chce brac bo się żle po nich czuje...
Ja na początek kupie serum w ampułkach no i gimnastyka (składamy dłonie do pacierza i napieramy jedną na drugą) wielkiego efektu nie będzie ale systematyczność zrobi swoje,mam nadzieje:dry:
Czytałam ostatnio,że ciało kobiety aby się zregenerować po porodzie potrzebuje całych 9 miesiecy czyli tyle ile chodziłyśmy w ciąży:confused:

moje cycki:-D jeszcze się trzymają:tak: może dlatego że każdego dnia ćwiczę i robię ćwiczenia które Julka w/w:tak: polecam!

Ja pamiętam jak moje wyglądały po pierwszej ciąży a ponieważ nie mam dużego biustu to wyglądałam od szyi do pasa jakbym miała 12 lat :-):-):-)
Nie przejmuję się tym, ważne że mam moją niunię :-):-):-)

Oj,a ja się przejmuje moimi cyckami,a najbardziej tą utratą jędrności:zawstydzona/y:
Dzisiaj przyszły ampułki Lierac i będe je wcierać sumiennie aż do wykończenia opakowania i wtedy Wam napisze czy coś zdziałały...
Dzisiaj wyskoczyłam do miasta i byłam pierwszy raz na solarium od 1,5 roku, poprawiłam sobie tym trochę nastrój i chyba będe chodzic raz na dwa tygodnie...

Ja też juz byłam kilka razy w solarium bo szliśmy na te wesele a ja byłam taaaka blada, że postanowiłam skorzystac :sorry2: Przykrywałam piersi i ranę po cesarce i szłam po nakarmieniu Bartusia- także nic mu nie było ;-)

reklama
Mi gdzieś od miesiąca wypadają włosy normalnie garściami... już mam dość, bo są wszędzie :crazy: nie wiecie czasem jak długo to jeszcze może trwać i czy można brac jakies wit. na wzmocnienie?

Do góry