Y
yra245
Gość
ja jestem 3 tygodnie i nie odczuwam już nic i wszystkie szwy mi się rozpuściły, co do czopków sama zobaczysz jaka ulga, ja też się bałam czopki pomogły, w sumie samo leciało.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez uzywalam czopkow, ale wiem ze musialam zapodac ich chyba ze 3 zeby w koncu ruszylo;-)
a krocze bolalo tak jak mowisz, moze gora tydzien, ja mialam 4 szwy, chyba 2 jeszcze sie trzymaja a 2 wyszly same;-) od razu bylo lepiej![]()
Niestety na mnie karmienie nie działa jak dieta
Nawet nie wiem ile waże bo nie mam wagi, może to i dobrze![]()
No ja to w ciagu ostatnich 2 tygodni schudlam 5 kilogramow,wiec w sumie do teraz spadlo okolo 19kg.Jak takim tempem bede chudla to za kilka tygodni dojde do wagi sprzed slubu(marzenie hahaha)
Ja zadnej diety nie stosuje poza praca(jest dosc ruchliwa)i opieka nad dzieciakami(tez ruchliwe).
Ja cwiczyc nie moge bo nadal ma problemy z rana nie chce sie goic a juz 6 tygodni za nami.lekarz tylko zmienia masci i co tydzien wizyta bo juz naprawde nie wie co z tym zrobic.Teraz do tego przypaletala sie jakis grzybek przez te masci antybiotykowe i juz zwariowac mozna.Teraz dostalam kolejna masc i lekarz powiedzial ze to juz ostatecznosc jak to nie pomoze to juz nie wie.
U mnie problem jest dlatego ze rana jest pod brzuchem i w tym miejscu wlkasnie sie zagina i krawedzi zamiast laczyc sie to chowaja sie do srodkabo to juz 3 ciecie i gorzej sie lacza.Mam nadzieje ze przez ten tydzien bedzie juz lepiej.
Dziewczyny nie wiem czy byl juz taki temat ale co z antykoncepcja po ciazy u was.
Nie mam czasu patrzec do tylu.
Ja mam zakaz kolejnych ciaz bo bylo juz z ta niewesolo i cud ze tak sie zakonczylo.Proponowano mi podwiazanie ale nie zdecydowalam sie.Lekarz proponuje mi wkladke MIRENE czy ktoras miala z nia kontakt?
Tabletki odpadaja bo niezbyt sie po nich czulam,z naturalnej mam trojke dzieci,prezerwatyw nie moge bo mam uczulenie.