reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

powrót do formy

Kasiona niestety nie pociesze cie ale zabieg laserowy-tzn. kilka zabiegow nie usunie rozstepów, ewentualnie je spłyci, ale trzeba dzialac póki sa w 1 fazie czyli czerwone

ja swojemu nie pokazałam jeszcze brzucha,zapytal sie raz czemu sie odwram jak sie przebieram to powiedzialam ze nie chce zeby mnie ogladał, ale przyznal sie ze w nocy podejzal moj brzuch i powiedzial ze wcale nie jest tak zle- Ale pewni dlatego zeby mi przykrosci nie sprawiac

tos mnie dobila guusia

reklama
aaaaa dziewczyny stary chce się do mnie dobrać już:szok: a ja nie jestem jeszcze gotowa!! a wizytę u ginka mam dopiero w listopadzie:baffled: jak któraś z was odważy się zadziałać w te klocki to niech da znać !! ja po poprzednim porodzie dosyć szybko zaczęłam ale teraz jakoś się boję i w ogóle teraz jeszcze wszystko mnie boli i czuję dyskomfort!! na dodatek mam schizy, że od razu zaciąże:-p:-p:no::cool2:

Ja wczoraj co prawda nie przytulałam sie do końca ale tylko orgazmowaliśmy i przypłaciłam to bólem grażnyki i lekkim krwawieniem. Lepiej sie wstrzymać. Na seksik tzw full wypas jeszcze z 2tyg minimum poczekam.

Mnie też grażyna ciągnie i o seksie nawet nie myślę, a w nocy mój jest zbyt zmęczony by się do mnie dobierać bo wstaje do małego , ale pewnie niedługo żądza i tak go dopadnie :szok:

Mnie też grażyna ciągnie i o seksie nawet nie myślę, a w nocy mój jest zbyt zmęczony by się do mnie dobierać bo wstaje do małego , ale pewnie niedługo żądza i tak go dopadnie :szok:

ja mam tak samo. O przytulancach jeszcze nie mysle. Tylko przyłoze głowe do poduszki i juz spie:szok:. Kiedy to sie zmieni, to nawet najstarsi indianie tego nie wiedzą:tak:;-)

No to ja sie wylamie i ja juz jestem po. I musze przyznac , ze ten pierwszy raz po cc mniej bolal jak po naturalnym porodzie. Bo musicie wiedziec , ze to niestety bedzie bolalo.

reklama
Do góry