reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Powrót Do Pracy

reklama
Ania super, ze jestes zadowolona! Widac tez, ze energia Cie rozpiera i az milo sie czyta o Twoim entuzjazmie:-) Warto bylo wiec troche poszukac:-)

Ja znow o pracy!! jest naprawde bardzo fajnie, w piatek wrocilam z ostatniego szkolenia w brukseli i juz bylam na mksa steskniona za Matim, malzem tyz:)
Mati tez tesknil bardzo, dzwonilam 2 razy dziennie a on w kolko zabieral mojemu malzowi komorke i wolala:mama, mama - zeby dzwonila, z moja czapka chcial z domu wychodzic o 19.00
ale juz jestesmy razem:))))
Sylwia
- logistyka globalna, w skrocie, zajmuje sie koordynowanie/nadzorem pracy dwoch magazynow w polsce i holandi, skad dostarczamy towar do magazynow na calym swiecie. Szefa mam super, klimaty w firmie tez, dostalam ju nawet mikolaja na mikolaja i kosz swiateczn na swieta a jeszce miesiac nie pracuje i kosmetyki tez sa fajne:))Jestem praca na maksa podekscytowan..
a z niefajnych rzeczy to napisalm wlasnie na watku o niani/zlobku ze nie mam niani bo nam sie zmyla laska i niesttey musimy szukac od nowa...mam nadiej ze nam sie uda chociaz od lutego....

reklama
Do góry