reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót Do Pracy

reklama
Sylwia to jest normalne w rozwoju dzieci, prawie wszystkie wchodzą w taki okres kiedy boją się obcych, tylko u niego to się dość wcześnie zaczęło, poza tym to był weekend kiedy codziennie byliśmy na jakiejś imprezie gdzie sporo ludzi i jeszcze goście w domu :( do tej pory mu to nie przeszkadzało ale niestety zaczęło

Basia wiem że to normalne ale kojarzyło mi sie to z dziećmi takimi które maja około 18 miesiecy:-) no ale ja nie jestem specjalista a nasze dzieciaczki i tak sie w swoim tempie rozwijają:-)

No właśnie się to nazywa lęk 9ego miesiąca - na bb tez taki artykulik był ale pamietam tylko tytuł który się pojawiał nad wątkami bo niestety nie przeczytałam czego teraz żałuję :)

A mój Kuba narazie coś nieteges, bo tylko czeka żeby odemnie nawiać :baffled: i gdzie tu ten wyjątkowy kontakt z matką ?

reklama
Kuba:laugh2: :laugh2: :laugh2: Mikołaj też strasznie za mną patrzy i co chwilkę chce do mnie iść na rączki... Ale na "obcych" reaguje jak zwykle, czyli śmiech.

Do góry