reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poza granicami kraju- czyli Marcjanki tu i tam :)

masala nie jestem pewna jak to jest z noworodkami,ale starszym dzieciom wit. D podaje się w okresie jesienno-zimowym.Ja swojemu podawałam,mimo ze lekarka tutaj mówiła ze nie jest to potrzebne. Radze Ci tez kup sobie herbatke koperkowa,sa takie które mozna podawac juz od 1-szego m-ca albo i nawet od urodzenia.Sa bardzo dobre na kolki i lepiej je mieć w razie czego

reklama
masala- o jeszcze mialam masc wrazie kataru czy kaszlu taka rozgrzewająca o to link : PULMEX BABY, MAŚĆ 20 G - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl - bardzo lagodna ale od 6 mies. No oczywiscie ale to juz tu kupisz to polecam produkty z karvol-u o to link. one sa od 3 mies
Search results
Herbata rumiankowa i z kopru wloskiego od 1 mies z bobovity- bardzo przydatna

Ogolnie to dosc sie zaopatrzyłam w produkty bobovity bo sa dobre jakościowo wiec jak masz miejsce to bierz herbatki.
Moze tu i znalazlas ale mozesz jeszcze kupic czapeczki nie zimowe ale bardziej na wiosne z zakrytymi uszkami bo jak pamietam moje kol. mialy problemy by takie znalezc.

gwiazdy ale numer!! jeszcze nie dawno marudzilam wam ze nie dostalam od poloznej voucher'a na bounty pack a tu mila niespodzianka.Sprawdzam wlasnie skrzynke a tam mail z bounty ze zauwazyli ze nie odebralam jeszcze Mum-to-be Essentials pack i dostałam voucher do wydrukowania i odebrania w Sainsburym,jupiiii

masala nie jestem pewna jak to jest z noworodkami,ale starszym dzieciom wit. D podaje się w okresie jesienno-zimowym.Ja swojemu podawałam,mimo ze lekarka tutaj mówiła ze nie jest to potrzebne. Radze Ci tez kup sobie herbatke koperkowa,sa takie które mozna podawac juz od 1-szego m-ca albo i nawet od urodzenia.Sa bardzo dobre na kolki i lepiej je mieć w razie czego

nawet nie trzeba herbatki, bo niektórzy uważają że jest to przepajanie dziecka... ale są kropelki koperkowe :-)

a to ja tez ide sprawdzic moze taz mi sie cos przyplatalo do skrzynki:) ale znajac moje szczescie to wy dostaniecie pierwsze:-D

WOW co za niespodziank?? wiedzialam ze pusto bedzie:)

Ostatnia edycja:
to fajnie masala ze dostałaś,a ty buziaczek to chyba w czepku urodzona jesteś,co? musimy jakiś complain w twojej sprawie złożyć

reklama
Do góry