masala nie jestem pewna jak to jest z noworodkami,ale starszym dzieciom wit. D podaje się w okresie jesienno-zimowym.Ja swojemu podawałam,mimo ze lekarka tutaj mówiła ze nie jest to potrzebne. Radze Ci tez kup sobie herbatke koperkowa,sa takie które mozna podawac juz od 1-szego m-ca albo i nawet od urodzenia.Sa bardzo dobre na kolki i lepiej je mieć w razie czego
reklama
masala- o jeszcze mialam masc wrazie kataru czy kaszlu taka rozgrzewająca o to link : PULMEX BABY, MAŚĆ 20 G - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl - bardzo lagodna ale od 6 mies. No oczywiscie ale to juz tu kupisz to polecam produkty z karvol-u o to link. one sa od 3 mies
Search results
Herbata rumiankowa i z kopru wloskiego od 1 mies z bobovity- bardzo przydatna
Ogolnie to dosc sie zaopatrzyłam w produkty bobovity bo sa dobre jakościowo wiec jak masz miejsce to bierz herbatki.
Moze tu i znalazlas ale mozesz jeszcze kupic czapeczki nie zimowe ale bardziej na wiosne z zakrytymi uszkami bo jak pamietam moje kol. mialy problemy by takie znalezc.
Search results
Herbata rumiankowa i z kopru wloskiego od 1 mies z bobovity- bardzo przydatna
Ogolnie to dosc sie zaopatrzyłam w produkty bobovity bo sa dobre jakościowo wiec jak masz miejsce to bierz herbatki.
Moze tu i znalazlas ale mozesz jeszcze kupic czapeczki nie zimowe ale bardziej na wiosne z zakrytymi uszkami bo jak pamietam moje kol. mialy problemy by takie znalezc.
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Ja wysłałam swoją aplikację 22go grudnia, a 5go stycznia miałam już pieniązki na koncie ;-)
buziaczek1
Fanka BB :)
czy to znaczy ze moja aplikacje wcielo??

gwiazdy ale numer!! jeszcze nie dawno marudzilam wam ze nie dostalam od poloznej voucher'a na bounty pack a tu mila niespodzianka.Sprawdzam wlasnie skrzynke a tam mail z bounty ze zauwazyli ze nie odebralam jeszcze Mum-to-be Essentials pack i dostałam voucher do wydrukowania i odebrania w Sainsburym,jupiiii
futrzakowa
yea! to ja!
masala nie jestem pewna jak to jest z noworodkami,ale starszym dzieciom wit. D podaje się w okresie jesienno-zimowym.Ja swojemu podawałam,mimo ze lekarka tutaj mówiła ze nie jest to potrzebne. Radze Ci tez kup sobie herbatke koperkowa,sa takie które mozna podawac juz od 1-szego m-ca albo i nawet od urodzenia.Sa bardzo dobre na kolki i lepiej je mieć w razie czego
nawet nie trzeba herbatki, bo niektórzy uważają że jest to przepajanie dziecka... ale są kropelki koperkowe :-)
buziaczek1
a to ja tez ide sprawdzic moze taz mi sie cos przyplatalo do skrzynki
ale znajac moje szczescie to wy dostaniecie pierwsze
WOW co za niespodziank?? wiedzialam ze pusto bedzie

WOW co za niespodziank?? wiedzialam ze pusto bedzie
Ostatnia edycja:
reklama
buziaczek1
milo slyszec
Podziel się: