reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poza granicami kraju- czyli Marcjanki tu i tam :)

Spokoju to ja nie bede miala... oprocz tych teraz we wrzesniu mam trzy nastepne wiec bede miala co robic, jak mala bedzie spac:p
Dam Ci jutro znac co z tymi bluzami i w razie czego emek kupi w poniedzialek jak bedzie z pracy wracal.

reklama
ha! zawitałam i tutaj:> i mam pytanie do mam w UK - czy któraś z Was była może ostatnio w sklepie GAP'a ? mam totalnego bzika na punkcie ich ciuchów, i już dawno obiecałam sobie, że kupie Juniorowi szarą bluzę, tzw. "kangurkę" z kapturem z tej firmy. Nie wiecie może czy mają tam teraz jakieś przeceny?
Patrzyłam na stronę Gap'a bo myślałam, że może uda się wycyganić przesyłkę do PL, ale nic z tego...Marzy mi się tata, mama i Junior w takich samych bluzach;)

Pestusia, u nas jest outlet :) Masz na mysli moze taka kangurke polarowa? Bo jesli tak to Olo dostal taka akurat teraz na swieta :)
Ja tez lubie GAP'a, ale tylko w tym outlecie,bo bez przecen to tam nawet nie wchodze...

Hars - dokładnie taką kangurkę, może być polarowa, albo rozpinana, ale musi być siwa z napisem na przedzie GAP:> i choćby nie wiem jak to zdobędę ją dla Juniora:>

ale sie wpieniłam poniewaz szukam przewijaka ale cny mnie powalaja normalnie:szok: w koncu znalazłam w argosie za grosze z szafką zamawiam przez neta a tu dupa nie maja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: taka okazja normalnie nie przezyje:no::no::no: napisali mi ze jak beda miec to mi dadzą znac:rofl2: ale czy napewno????????

zobaczcie same moze u was będą i moze któras sie skusi

Buy Salisbury Nursery Changer Top - Pine at Argos.co.uk - Your Online Shop for Childrens furniture.

Pinka, ale czy ty doczytałaś, że to jest bez tych szuflad??? Sam ten drewniany przewijak jest za 9,95 kochana ;-)

koniecznie chcesz taki wolno stojący? My kupiliśmy z mothercare taki nakładany na łóżeczko

Ostatnia edycja:
pinka no faktycznie tanio i tez o tykim czyms myslalam ale do bani bo u malego biale meble w pokoju...hmmm...moze w ikea poszukaj?? tam tez nie drogo maja bo bylam oststnio :tak:
pandorka a ja slyszalam ze takich na lozaczko to podobno nie wiarto kupowac bo maluszek rosnie na drozdzach i ze szybko sie na taki przewijak nie miesci... chyba nawet na bb to ktos pisal...

reklama
Do góry