reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poznajmy się lepiej

Witajcie nowe mamusie...

Ja to bym też wolała parę dni przed terminem urodzić bo jak się przenosi to potem to się tak tylko czeka i czeka...........

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

reklama
a ja dopiero odkryłam ten wątek, to tutaj powinnam się przedstawić:szok: ale ze mnie gapa:-D
No więc wiecie już że mam termin między 1-3 października i córeczke prawie 2 letnią. To może dodam jeszcze tylko oficjalnie, że na imię mi Justyna, mam 25lat, od 4 lat jestem zamężna (o bosz! jak to brzmi :-) ), od pewnego czasu jak wielu zresztą mieszkam w UK a wcześniej można było spotkać mnie w Gdańsku.

ps.: i też mam nadzieje urodzić troche przed terminem:-)

Ja również witam Was serdecznie. Śledzę już troszke czasu wasze wpisy i wreszcie sie przyłączam. Termin mam na 27 października, jesli sie przedłuzy to może urodze w listopadzie (ale mam nadzieje, ze nie 1-go). Mam 28 lat i będzie to moje pierwsze dziecko. Na całe szczęście ciąża przebiega bez jakis wielkich kłopotów, liczę na to, że te ostatnie 3 miesiące tez takie będą...

Cześć Małgosia. Myślę, że my tu wszystkie razem dotrwamy do szczęśliwego rozwiazania. Zapraszam na inne wątki;-)

reklama
Do góry