Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam wszystkie forumowiczki. Jestem Natalia pochodzę z Bydgoszczy, obecnie mieszkam w Szkocji - Dundee od ponad 1,5 roku, tutaj studiuje i oczekuje razem z partnerem naszego aniolka. serdecznie pozdrawiam
Mam na imię Ola. Od 3 tygodni mieszkam w Londynie. Wcześniej mieszkałam w Dublinie i Brazylii. Pochodzę z Olsztyna.
Byłoby miło poznać Londynianki i się zaprzyjaźnić.
Jestem mamą niespełna 2 letniego Michaśka który właśnie bardzo dzielnie "pomaga" mi się z Wami przywitać Mieszkamy w Mansfield koło Nottingham. Pozdrawiamy :-)
Witam wszystkie kobietki Mam na imie Kazimiera choc wole jak zwraca sie do mnie Kasia pochodze z okolic Wrocławia obecnie mieszkam z mezem i synkiem w Crewe. I oczekujemy drugiego potomka. pozdrawiam
Witam i ja
Nazywam się Wiesia mam 29 lat i razem z mężem od prawie 10ciu lat mieszkamy w Londynie. Mamy dwóch synków,jeden ma 8 lat a drugi 2:-) Nie pracuje a mimo to czas płynie mi megaszybko.