Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie,
mam na imie Kaśka i ok 15 czerwca zostane mam poraz drugi.
Moj synek ma na imie Kubus urodzil sie 14 lutego 2005 roku. Ja mam 28 lat.
Jutro ide na druga wizyte do gina pierwszy raz bylam w 6 tygodniu.
Witam. Ja też zafundowałam sobie na wakacje dzidziusia, a w zasadzie mój mąż szalony przyszalał, przeprowadził zmasowany atak i już...:-). Mieszkam koło W-wy i byłoby fajnie gdyby nie moje starsze dziecie lat 8, które mnie znienawidziło na wieść o rodzeństwie. Ogólnie tych dzieci mam sztuk 2 i jeszcze to małe w środku....ehhhhh deprecha. Pozdrawiam
Witam!
Mam na imię Julia Katarzyna, mam 26 lat i 6-letnią córke.Jestem mężatką od 6 lat, a mąż pracuje zagranicą, mieszkamy w woj. wielkopolskim.Nie chciałam mieć wiecej dzieci bo moja córka ma alergie i astme i strasznie się do niedawna męczyła, teraz jest troche lepiej, dopóki się nie przeziębi...W sierpniu tego roku wrócił instynkt macierzyński i chciałam być w ciąży i jestem w ciąży!
Nie martw się Julio astmą swojej córki. Dzieci dobrze znoszą takie choroby no i dzisiaj są dobre leki. Wiekszość dziewczynek wychodzi w okresie dojrzewania z tego .Ja sama w dzieciństwie miałam astme i teraz prawie brak objawów. A wogóle to super mieć małe dzieci w domu wnoszą radość i nie samowity zapał. Napewno będzie dobrze. Pozdrawiam i do usyszenia;-).
Witam serdecznie! Mam na imię Magda, rocznik 81, rodem ze Śląska, od 7 lat w Warszawie, narzeczony '73 w stolicy od zawsze.:-) Obydwoje wolnozawodowi. ;-)14 września się zaręczyliśmy, a miesiąc później okazało się, że w czerwcu nie ślub, a chrzciny będą!!!!
Pozdrawiam wszystkie oczekujące czerwca (i jednego oczekującego!)