Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam was serdecznie Mam na imię Magda,jestem wesołą kobietą która lubi nawiązywać znajomościmam 25 lat i jestem w ciąży,na 19 lutego 2011 przewidywany termin porodu pozdrawiam wszystkich i zapraszam do klikania;-)
Witam Mamusie
Jestem tu nowa, dopiero się zalogowałam. Nie znam tego forum więc muszę załapać co i jak
Mam na imię Dominika mam 17 lat i mam 6 -cio miesięcznego synka.
Mieszkam w woj. Podkarpackim.
Cześć dziewczyny! ja jestem przy was trochę stara jak na młodą mamę, 21 lat, w przyszłym roku dopiero rozpoczniemy starania o dzieciaczka. Planuję mieć dziecko w wieku 23 lat, ale cały czas się zastanawiam jak możliwe jest pogodzenie tego ze studiami, tak żeby nic nie ucierpiało, a wręcz przeciwnie... pozdrawiam
hej dziewczyny jestes aska
od paru miesiecy staram sie o dzidziusia, mam 24 lata, studiuje i zamierzam urodzic na studiach, to bedzie ostati rok, wiec dam rade
beacia - fajna data narodzin, moj maz urodzil sie 25
pozdrawiam