Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam serdecznie wszystkie mamusie
Mam na imię Estera i mam 19 lat , w 2010r. zostałam mamą Amelii .
Mimo tak młodego wieku dałam radę, a teraz cieszę się każdym promiennym uśmiechem mojej dwu latki .
Tatuś - mój narzeczony , obecnie przebywa w Holandii więc macierzyństwo 'opadło na moje ramiona' - lecz powiem szczerze mam tak kochane dziecko , że narzekam nie mogę
Nasze perypetie (jeśli coś was zaciekawiło ) można wyczytać na Czas na Amelkowy czar ... - Onet.pl Blog . Bardzo się cieszę , że w końcu znalazłam forum idealne dla mnie młodej mamy . Pozdrawiam serdecznie - Estera
Witam serdecznie. Na imię mam Sandra. Mam 21lat, we wrześniu zostanę mamą. Pochodzę z Katowic, obecnie studiuję w Bydgoszczy, a mieszkam z mężem pod Bydgoszczą. Jesteśmy małżeństwem od 9 czerwca. Wspiera mnie bardzo w tym wyjątkowym czasie, ale nie wszystkie kwestie może zrozumieć dlatego pojawiłam się tutaj. Pozdrawiam ciepło
witam mam na imię Dominika, mam 17 lat. jestem mamą Wiktorii, która 12.06 skończy pół roku.. w ciążę zaszłam pod koniec trzeciej klasy gimnazjum. Tata Wiktorii jest tylko 8 dni ode mnie starszy, więc jest ciężko, ale dajemy radę
Hej Jestem Kinga mam 22 lata, pierwszą córeczkę urodziłam w wieku 21 lat teraz pod moim serduszkiem zagnieździła się kolejna fasolka, mam nadzieję, że szczęśliwie dobrniemy do końca.
Dzień dobry. Mam na imię Aurelia, za miesiąc będę mieć 18 lat. Jestem w 5 miesiącu ciąży, nasz aniołek ma przyjść na świat 23 grudnia. Mój narzeczony jest ode mnie starszy o 4 lata, wiec nie jest u nas najgorzej.