Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
imie Jagoda wiek 31 stan cywilny mężatka od 2000 roku ilosc juz posiadanych dzieci: syn 21.04.2005 data porodu 15.10.2009 zawod lub wykonywana prace - nie będę pisać o pracy na otwartym wątku gdzie mieszkam - blisko Wawy w moim brzuszku mieszka - ktosiek ;-)
imie -Beata wiek - 24 l stan cywilny - mężatka ilosc juz posiadanych dzieci- - data porodu- 14.10.2009 zawod lub wykonywana prace- pedagog gdzie mieszkam- warszawa w moim brzuszku mieszka- ukochane maleństwo
imie Anna wiek 21 stan cywilny panna ilosc juz posiadanych dzieci to jest pierwsze data porodu 8 pazdziernik zawod lub wykonywana prace kucharz obecnie w domu gdzie mieszkam jeszcze ostróda ale juz niedługo Bielsko Biała w moim brzuszku mieszka moja kochana fasolka
A ja przenoszę się do Was z wrześniówek - dostałam termin na 2. października
imie Ania wiek 28 stan cywilny mężatka ilosc juz posiadanych dzieci to jest pierwsze data porodu 2 pazdziernika zawod lub wykonywana prace logopeda gdzie mieszkam Wrocław w moim brzuszku mieszka tak długo oczekiwany Skarb
imie Luiza wiek 21 stan cywilny mężatka ilosc juz posiadanych dziecinarazie tyylko to jedno w brzuszku
data porodu02.10.2009
zawod lub wykonywana praceobecnie w domku
gdzie mieszkamElbląg w moim brzuszku mieszkatak bardzo kochana i chciana istotka
imie Claudia
wiek 27 stan cywilny jeszcze panna ilosc juz posiadanych dzieci jeszcze zero data porodu ok. 9 październik zawod lub wykonywana prace aktorka gdzie mieszkam WROCŁAW w moim brzuszku mieszkaTuptuś
imie Asia wiek 36
stan cywilny wolna
ilosc dzieci jedno ALICJA 2 latka
data porodu 12,10,2009
zawod przedszkolanka
zamieszkala Gdańsk
w moim brzuszku mieszka ktoś kogo kocham
przepisuję się do Was z września, byłam dziś drugi raz u lekarza i zmienił mi termin z 29 września na 11 października :-) a więc:
imie Karolina wiek 26 stan cywilny związek partnerski ilosc juz posiadanych dzieci jeszcze nie mam data porodu 11 października 2009 zawod lub wykonywana prace sekretarka/asystentka gdzie mieszkam Bydgoszcz w moim brzuszku mieszka NASZE SZCZĘŚCIE
pozdrawiam Wszystkie Mamy i dużo zdrówka Wam życzę
imiona Asia i Karol wiek 32 stan cywilny mężatka od 2003 roku ilosc juz posiadanych dzieci: córka Julia 19.04.2005 data porodu 16.10.2009 gdzie mieszkamy - Kielce w moim brzuszku mieszka - ktoś kto ma ok 4 mm i bijące serduszko
imię - Marta wiek - 26 stan cywilny - mężatka ilość już posiadanych dzieci - w brzusiu jedno data porodu - 13.10.2009 zawód lub wykonywana prace - asystentka gdzie mieszkam - Łódź w moim brzuszku mieszka -serduszko :*