Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jako że jestem tu nowa, to i ja się chętnie przedstawię:
imię : Kasia miasto : Nowy Tomyśl wiek : 29 lat stan cywilny : mężatka od 14/10/2006 ilość dzieci : Pierwsze dzieciątko od 12 tygodni w brzusiu.:-)
Również się dołączę.
Imię: Asia
Miejscowość: Sobienie Jeziory
Stan cywilny: mężatka od 14 lat
Dzieci: Hubert 13 lat i i w końcu królik w brzuchu
Imię:Ania Miejscowość:Kurzętnik ( mała miejscowośc na Mazurach) Wiek:w listopadzie skończę 21 lat Stan cywilny:mężatka od 09.06.2007 roku Ilość dzieci:córka Zuzia ur. 24.10.2007 roku oraz maleństwo w brzuszku :-)
I ja dołączam Imię:Paulina Miejscowość:Kraków, Katowice Wiek:w październiku skończę 23 Stan cywilny:mężatka Ilość dzieci: synek lat 4, aniołek 08.04.2008 i bobasek w brzuszku
równiez się dołaczę imię Anna wiek 32 miejscowość Częstochowa stan cywilny męzatka od 14 lat ilosc dzieci Wiktoria 9 lat, Klaudia 7 lat, Jakub 5 lat i dzidziuś w brzuszku
a teraz ja:-) imię Nadia wiek dopiero;-) 28 chociaż jeszcze nie skończone miejscowość Legnica chociaż pochodzę z małej miejscowości 16km od Legnicy stan cywilny:-) konkubina;-) jak to brzydko brzmi, wolny związek, ślub jak na razie nie planowany ilosc dzieci na zewnątrz jeszcze nie ma:-)
widac ja sie jeszcze nie przedstawilam a goszcze juz troche - oj niedobra jestem ;-)
imie: Patrycja wiek: 31 sierpnia skoncze 22 lata dzieci: mam juz synka Sewerynka stan cywilny: mezatka od 20 pazdziernika 2007 roku
moze jeszcze cos z innej beczki - jak narazie mieszkamy u tesciow - moich
nie powiem ze jest fajnie bo nie jest ale musimy jeszcze przecierpiec, mysle ze do urodzin przyszlego dzidziusia zamieszkamy w swoim gniazdku
interesuje sie kosmetyka tzn makijaz, tipsy
hmmm cos jeszcze??
jak co to pytajcie ;-):-)
kolej na mnie imię : Ania miasto : Mikołów wiek : 22 wiosenki stan cywilny : mężatka od 11/10/2008 ilość dzieci : 1 aniołek w niebie 5tc(30.11.08),obecnie skarbusiek w brzuszku skończył 14 tc