reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poznajmy się.

Witam, mam na imię Agnieszka, mam 26 lat i będzie to moja pierwsza dzidzia a mój termin to 5 września :-) pozdrawiam!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam...
Jestem Kasia mam 29 lat, moja pierwsza córa jest z 2007 roku czyli ma 5 latek, teraz jestem w 5-6 tygodniu ciąży i mam nadzieję że to będzie chłopczyk. Odkąd urodziłam córę to niestety siedzę w domu, bo mnie sytuacja do tego zmusiła :-(, z zawodu jestem technik handlowiec, studia mam z dziennikarstwa i tyle mi po tym wszystkim:-)... Obecnie mieszkam w okolicach Radomia i jestem bardzo szczęśliwą mamą, żoną i kochanką;-)

To i ja sie przedstawie, jak widac na suwaczku mam juz jedna Coreczke, planowalismy Dzidzie za 1,5 roku, ale wyszlo teraz, z wyksztalcenia jestem pedagogiem, pracujacym jako niania, mieszkam w woj. pomorskim

Witam ja tez jestem z woj pomorskiego. W tym roku skonczę 31 lat, mam już 2 letnią córeczkę i mam nadzieję że we wrześniu po raz kolejny zostnę mamą :) Wizyte u ginekologa mam na 8 lutego, wtedy dowiem sie jaki termin porodu bo na razie policzylam sobie w kalkulatorze na necie.

Witam Panie! Mam na imię Agnieszka. Jestem mamą 13-miesięcznego Krzysia. We wrześniu znowu zostanę mamą. Dzieciątko planowaliśmy dopiero za dwa lata, widocznie nie chciało tak długo czekać;-) Jestem pełna obaw, jak poradzę sobie w pracy i z opieką nad moim Bąblem, ale nie pozostaje mi nic tylko wierzyć, że wszystko się ułoży.

Hej! Mam na imię Paulina :) skończyłam 22 lata ... zrobiłam 2 testy ( bo mąż nie wierzył w 1 test) 9 stycznia i wyszły 2 bardzo wyraźne kreski:) wyszłam za mąż 17.09.2011r. nasza kropka 13 stycznia miała 0,5 cm:) ide teraz do lekarza 3 lutego wiec zobaczymy ile urosła:) Pozdrawiam wszystkie szczęśliwe Dziewczyny :)

Witam wszystkie ciężarówki.W tym roku skończę 29 lat i jutro zaczyna się 6tc,więc jeśli się załapię na "wrześniówki" to już na sam koniec;)To będzie nasze pierwsze dziecko,prawie rok wyczekiwane.Staram się być bardzo ostrożna w myśleniu o "dzidzi" i nie zapeszać.U lekarza byłam dziś pierwszy raz i był sam pęcherzyk ciążowy wraz z żółtkowym,więc już wiemy że zarodek ma co jeść ale jego samego jeszcze nie widziałam:(
Pozdrawiam serdecznie!Buziaki:-)

Cześć wszystkim!
Ja również mam termin na wrzesień, dokładnie na koniec września 24/09/2012, wiec jeszcze może się mi przesunąć i będę październikowa :)
A tak wogole to mam na imię Ola,mam 28 lat. Mam już córeczkę, która ma 3,5 roku i teraz czekamy na rodzeństwo.
Pierwsza wizyta u lekarza i usg już za mną, teraz czekam na kolejną.

Hej! Mam na imię Dagmara, mam 26 lat. Od ponad 2 lat staraliśmy się o maluszka aż w końcu się udało :-)
Pozdrawiam !

reklama
Hej mam na imię Aneta mam 35 l ,od 15 lat jesteśmy małżeństwem mam dwoje dzieci syna 13 l i córkę 11 l i aniołka w niebie straciłam dzieciątko w 14 tyg ciąży w dzień matki....Mieszkam na śląsku.Ach i do domowników zalicza sie suczka labladorka Candi żłow Tuptuś i świnka morska Dzikusek:-).Troszke nas jest:-D

Do góry