Mandolina123
Początkująca w BB
No to jak nie masz zbadanego progesteronu i nie wiesz, gdzie jest pęcherzyk, to skad wiesz, że nie dokarmiasz sobie własnie ciązy pozamacicznej?
Nie porownuj testu. Wybarwienie kreski nic nie znaczy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to jak nie masz zbadanego progesteronu i nie wiesz, gdzie jest pęcherzyk, to skad wiesz, że nie dokarmiasz sobie własnie ciązy pozamacicznej?
Nie porownuj testu. Wybarwienie kreski nic nie znaczy.
no beta powyżej 5 oznacza ciążę.No tego właściwie nie wiem. Wiem że jest przyrost , a teraz czekam na dalszą wizytę w celu potwierdzenia ciąży. Bo wczoraj było widocznie za wcześnie
Sam pomysł, że to ciąza z poprzedniego cyklu był dzikiCześć dziewczyny , dziś byłam u ginekologa. Zrobił USG, pojawił się pecherzyk. Następna wizytę mam za 2 tyg , wtedy powiedzial że będzie już na pewno zarodek z serduszkiem. Więc mialyscie rację, ciąża musi być z tego cyklu. By już było znacznie więcej widać.
Spodziewam się bliźniąt , byłam w 7 tyg i 5 d u gin i były 2 zarodki z bijącymi serduszkamiSam pomysł, że to ciąza z poprzedniego cyklu był dziki![]()
GratulacjeSpodziewam się bliźniąt , byłam w 7 tyg i 5 d u gin i były 2 zarodki z bijącymi serduszkami