Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kitki - mam nadzieję, że dobrze to rozumiesz, bo te dni urlopu "na żądanie" to są te ze zwykłego urlopu, tylko możesz je wziąć bez wcześniejszego zaplanowania, a nie dodatkowe dni... jakoś tak z Twojego posta wynikało, jakbyś myślała, że te dni są dodatkowo, jeśli nie to przepraszam...![]()
na razie wykorzystałam 22 dni wiec zostaje mi 4 te na żadanie. Własnie o to mi chodzi ze nie bede musiała sie wczesniej płaszczyc przed szefowa aby mi dała wolne jak bede potrzebowała, zadzwonie rano i powiem ze nie przyjde i tyle. Ta 2 dni opieki tez tak działaja ze mowisz i masz
? Czy trzeba sie o nie prosic jak o zwykly urlop? Bo ja na pewno ich nie daruje tej mojej jedzy i do konca roku wykorzystam
kitki, raczej musisz wypisac wniosek, ale dobra wiadomosć, pracodawca nie moze ci odmówić udzielenia tych 2 dni opieki nad dzieckiem![]()

) Ale i tak jej nie wierze bo teraz to niby taka miła abym nie przynosiła zaswiadczenia a poźniej to bedzie ze niby obiecała ale wyjatkowa sytuacja bo ktos cos tam i ble ble ble i tak skonczy sie na tym ze bede musiała przyjsc i robic za kogoswiem wiem ale jak złoże takie oświadczenie to raczej moge zacząć szukać juz pracyKitki, no łaski Ci nie robi, w nadgodzinach nie masz obowiazku pracować, to tez regukujesz odpowiednim oświadczeniem, ze nie wyrażasz zgody na pracę w godzinach nadliczbowych i delegowanie Cię poza stale miejsce pracy.
niby mam umowe na stale ale jak beda chcieli zwolnic to zawsze cos znajda prawda
a ja wracam 31 sierpnia do pracy no i nie ma mi kto wystawic zaswiadczenia
W przychodni mowia ze jak cos pilnego to mam isc do innego lekarza ale co ja mu powiem, dawaj facet zaswiadczenie ze karmie choc nie karmie
Lipa na maxa, paweł mowi ze mam za swoje bo ze wszystkim czekam na ostatnia chwile
no i troche racji ma niestety