olka11135
Fanka BB :)
Swoja droga troche creepy to zalozenie z twojej strony, powinnam zglosic stalking?![]()
Możesz zgłaszać

Jesteś dość charakterystyczna pisząc co drugie słowo po angielsku

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Swoja droga troche creepy to zalozenie z twojej strony, powinnam zglosic stalking?![]()
jestem dwujezyczna i czasem ciezko mi wykminic pewne frazy po polskuMożesz zgłaszać
Jesteś dość charakterystyczna pisząc co drugie słowo po angielsku![]()
jestem dwujezyczna i czasem ciezko mi wykminic pewne frazy po polskuale robie moj best!
![]()
O kochana, oby tylko takie „problemy” ludzie mieli to by pieknie bylo na swiecieZnam bardzo dużo osób mówiących w kilku językach. A mimo to nie mają takich problemów, szczególnie pisząc gdzie wszystko można łatwo sprawić... no ale cóż![]()
Ja na 1 wizycie u prowadzącego byłam w 9 tygodniu i wtedy mi dał skierowanie.Hej! Ostani raz byłam u ginekologa w 7tygodniu biło już serduszko, ale nie dostałam skierowania na prenatalne , czy to jest normalne że nie dostałam wtedy skierowania? Teraz 20 stycznia ide do ginekologa.