Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a może zestaw jakiegoś mechanika, pły mechniczne czy cos takiego? ja kupiłam wczoraj w prezencie dla przedszkola stół mechanika własnie w Toys r us z serii Home Depot, bardzo fajny!
A ja proponuję oprócz fajnego prezentu zorganizować dziecku super zabawę wraz z rówieśnikami. Polecam tę firmę [urlhttp://www.**********/249633_animator-na-urodziny-dziecka-bardzo-tanio-zjezdzalnia-dmuchana-krakow-wieliczka-nowy-targ-dobczyce-gdow-malopolskie.html[/url] zorganizowali bardzo fajne warsztaty, konkursy, dzieciaki były zadowolone, a impreza była dostosowana do wieku dzieci (5 i 6 latki).
Klocki Lego albo coś w ten deseń, bo oryginalne Lego są drogie strasznie Na klocki techniczne chyba jeszcze za wcześnie, ale to dobry prezent na później, może inżynier z niego będzie