reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
No to Damiana prawie też mam z głowy, tzn wiem, co mu kupić. Zażyczył sobie jakąś porządną firmową ciepłą bluzę. Teraz trzeba tylko coś upatrzeć i mu kupić. Do tego dokupię mu już z własnej inicjatywy komplet kosmetyków, bo on lubi się zawsze porządnie wypachnić ;-)
Teraz tylko została nam Oliwka. Postanowiliśmy, że laptopa kubusiowego kupimy je na 2 latka lub na Wielkanoc a teraz poszukamy czegoś innego. Może jakąś tablicę :confused:

Rosmerta, układanka bardzo fajna :tak:

Ostatnia edycja:
Kasiu moje laski mają prawie taką samą - właściwie identyczną poza tym że nasza nie ma zegarka :-)
kupiłam 3 lata temu w Biedronce i jest naprawdę super :tak:

Kasiu moje laski mają prawie taką samą - właściwie identyczną poza tym że nasza nie ma zegarka :-)
kupiłam 3 lata temu w Biedronce i jest naprawdę super :tak:
Wiśnia, powiedz w takim razie jak się sprawuje? Czy łatwo ją doczyścić?
I czy jest dość stabilna jak blacik się opuści? bo widzę, że blat wychodzi zdecydowanie za nóżki i zastanawiam się, czy jak dziecko się oprze łokciami, to czy się ten stolik nie przewraca.

Ostatnia edycja:
sprawuje się bez zastrzeżeń, można spokojnie doczyścić - najtrudniej schodzą flamastry ale i to da radę :tak:
a co do tego blatu to nasza się nie przechyla ale my właśnie mamy chyba troszkę krótszy bo nie ma tej góry z zegarkiem - zresztą jak będę u mamy to zmierzę dokładnie i Ci powiem

reklama
Do góry