Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)juz dojszły a 5 minut wczesniej miałam napisac opr...2 prezenty musza dojsc

Pewnie nie, ale przynajmniej nie będę sobie pluła w gębę, że nie spróbowałam
Jak mi się uda to albo kupię to co mi się wcześniej podobało (kuchnia +sklep) albo coś znajdziemy w sklepach w Bydgoszczy. A jak się nie uda, to Oli dostanie zabawkę na chwilę - trudno.
ale jaja wczoraj je kupilam juz na dzien babci i dziadka wiec dwa kompletywidziałam ostatnio w sklepi fajne medale typu "Super dziadek"
Medal Debeściak super prezent HIT na mikołajki (504782922) - Aukcje internetowe Allegro
koszulki ze zdjęciem ze ślubu i fajny podpis typuKasiad no niestety tak sie zdarza,ze jak ktoś często kupuje na allegro ,to istnieje ryzyko,że trafi sie bubel.A po za tym juz zauważyłam od jakiegos czasu,ze ludzie bardziej oszukują,zatajaja prawdę...i znaja sie dokładnie na prawie i jak go naginać.Ale dobrze,że udało ci sie wystawić na sprzedaż,to co kupiłaś.Pewnie sie sprzeda.
Dla rodziców coś na rocznice ślubu szukam.Małe,ale oryginalne....
I pochwal się co kupiłaś w Gemo? Ja nie znam nawet tego sklepu.
A po za tym juz zauważyłam od jakiegos czasu,ze ludzie bardziej oszukują,zatajaja prawdę...i znaja sie dokładnie na prawie i jak go naginać.
Zgadzam się z Tobą rozalka
Coraz więcej kombinatorstwa

zdjeciaciekawe jak wyszła ta reprodukcjazdjecia