reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
no i mamy jeszcze 4 kucyki do kompletu i to 2 takie ogromne ;-)

+lalka księżniczka disneya i calutki wór ciuszków po mojej kuzynce 5-cio letniej :-D

czy wasze dzieci bawią sie jeszcze krzesełkiem-uczydełkiem Fishera:confused: bo ammay uzbierane punkty z Tesco na klubie maluszka (ponad 700) i nie wiem która zabawke wybrać: krzesełko, czy żyrafę z piłkami:confused: bo cymbałki i pianinko to juz mamy

Ja też bym wybrała krzesłko Rosmerta :tak:

A klocki Aga super :tak:
A moje dziecko ma 2 komplety klocków i wcale się nimi nie bawi :-( Potrafi zrobić z nich wieżę, ale jeśli się nimi wogóle zajmie, się to bawi się raptem parę chwil i lecą w kąt. Z klockami wygrywają książeczki, lalki, wózek i maskotki.

reklama
Kuba też lubi klocki,fajne te Wadera Aga .
Nr jeden u Kuby to wszelakie pudełka,puzzle,klocki,książeczki, samochody....i ubrania rodziców+kapcie.:tak:

Do góry