Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może jakiś cudny album (już przez Was wypełniony )z drzewem genealogicznym(jakiś skórkowy,z grawerka)....pomocy
prezent dla dziadków na rocznicę ślubu![]()
No nie wiem.Ooooo,napewno by sie ucieszyli..Wnusia;-),siostrzyczka dla Antosia![]()

i będzie leżeć w kącieno Gosiu niestety nie wiem nic o tych grach..Aga i co wymyśliłaś ???
dziewczyny czy ktoś coś wie na temat tej gry
ZNAKI DROGOWE MÓZG ELEKTRONOWY NAJTANIEJ !!! (461669326) - Aukcje internetowe Allegro
MIASTECZKO EDUKACYJNA GRA ZNAKI DROGOWE somap (461550659) - Aukcje internetowe Allegro
albo cos wie o innej grze tego typu bo chciałam dla chrześniaka i nie chce by były jakaś beznadziejna gra albo nie ciekawa dla dzieckai będzie leżeć w kącie
ja mam problem dla wszystkich co kupićja za to mam problem z prezentem dla Taty, jakimś drobiazgiem, ale ciekawym..
no i już zarzynam myśleć o świątecznych prezentach - bo znając mnie to i tak na ostatnia chwile zostaną

boje się że ona mi ta łyżeczkę pogryzie 
my tez to dostalismy dwa notesy dwie lyzeczki. juz takich nie uzywamy wiec oddam jakims maluchom- wnuczkom mojej mamy kolezanki dwa blizniaki 6 miesiecy wiec akurat niech gryza
nie potrafiłam jej zabrać
;-)chociaż nawet nie miałabym komu wydać tej łyzeczki