reklama

Prezenty, prezenty... :)

• Starter tematu Starter tematu aga-pg
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Chyba nie wytzymam:sorry2:.Teraz patrzylam na Allegro i najtaniej sa za 259 zł:-D.Stowke mam w kieszeni.Byłam pewna,ze mnie ktos przelicytuje:szok::-p.Fajnie,ciesze sie:tak:

reklama
Aga i co wymyśliłaś ???

dziewczyny czy ktoś coś wie na temat tej gry:confused:

ZNAKI DROGOWE MÓZG ELEKTRONOWY NAJTANIEJ !!! (461669326) - Aukcje internetowe Allegro

MIASTECZKO EDUKACYJNA GRA ZNAKI DROGOWE somap (461550659) - Aukcje internetowe Allegro

albo cos wie o innej grze tego typu bo chciałam dla chrześniaka i nie chce by były jakaś beznadziejna gra albo nie ciekawa dla dziecka :sorry2: i będzie leżeć w kącie
no Gosiu niestety nie wiem nic o tych grach..

ja za to mam problem z prezentem dla Taty, jakimś drobiazgiem, ale ciekawym..
no i już zarzynam myśleć o świątecznych prezentach - bo znając mnie to i tak na ostatnia chwile zostaną

ja za to mam problem z prezentem dla Taty, jakimś drobiazgiem, ale ciekawym..
no i już zarzynam myśleć o świątecznych prezentach - bo znając mnie to i tak na ostatnia chwile zostaną
ja mam problem dla wszystkich co kupić :sorry2:

Emilka dziś dostała z Bobovity łyżeczkę z silikonową końcówką a ja notesik :rofl2::rofl2::rofl2: boje się że ona mi ta łyżeczkę pogryzie :sorry2:

Ostatnia edycja:
my tez to dostalismy dwa notesy dwie lyzeczki. juz takich nie uzywamy wiec oddam jakims maluchom- wnuczkom mojej mamy kolezanki dwa blizniaki 6 miesiecy wiec akurat niech gryza

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry