reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Prezenty, prezenty... :)

Hubek dostanie na Mikołaja kalendarz adwentowy od nas, ale dostanie go juz 1 grudnia, zbey mógł codziennie odliczać do Świąt:tak:
kalendarz produkcji mojego męża (brat mu pomagał)
choinka1.jpgchoinka2.jpg

w tych szufladkach będą codziennie niespodzianki:-) (mini zabawka lub cos słodkiego)

reklama
Śliczny ten kalendarz :-) Bardzo oryginalny :tak:

A do nas dotarł mikrofon na Mikołaja, jestem zadowolona, bo solidny :tak: Narazie sprawdziliśmy, że działa podłączony do laptopa i schowaliśmy, bo Oli teraz nie chodzi do przedszkola i nie ma jak dokładnie sprawdzić jego możliwości.

Rosmerta bardzo mi się podoba ten kalendarz adwentowy:tak: Masz zdolnego męża;-)

Kasiad dobrze, że zakup udany:-)

Allegro to chyba skarbnica jeżeli chodzi o zakupy w atrakcyjnych cenach:rofl2:

myślę że nie ta firma ma naprawdę porządne przemyślane zabawki i na mega lata.zresztą Szymek by na nim nie wiem jak nie szuszował ale może chętniej siedział na sankach bo na takich zwykłych z oparciem to nie chce.

rano pokazałąm ten skuter mężowi no i jak to chłop -a są takie małę prawdziwe skutery śnieżne dla dzieci??może taki by po polach jeździł.
nic nie odpowiedziałam tylko otworzyłam oczy i buzię.

ciągle zapominam ale ten kalendarz choinkowo adwentowy naprawdę fajny pewnie jeszcze lepszy będzie z tymi niespodziankami.

Kasiad fajne pomysły a mikrofon faktycznie wygląda dość solidnie
rosmerta zestaw lego extra a kalendarz po prostu boski zdolni ci wasi mężczyźni:)
rozalka u nas w auchanie są te książeczki " do dopowiedzenia"
karola sanki fajne

u nas na razie takie wybory: kuchnia i konkretnie ten model ;-)
SMOBY KUCHNIA ELEKTRONICZNA CHEFTRONIC HELLO KITTY (1328049927) - Aukcje internetowe Allegro
pościel rózowa;-)
!!!!!! HELLO KITTY ŻYWE KOLORY 160X200 !!!!!!!!!! (1323885065) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Karola,skuter świetny,tylko cena kosmiczna. Przydaloby sie i Kondziowi cos takiego fajnego na snieg ...
Agusia,sliczna ta cudna i posciel tez :-):tak:. Konrad mi powiedzial,ze on tez chciałby kuchnie i kase z mikrofonem(nie wiem gdzie widział :-D),ale lubi z tego wynika równiez dziewczece zabawki :tak:.
Nie wiem co kupowac dzieciakom. Bartus prawdopodobnie chce gre na xboxa -Fifa 10 ,ale drogie to cholerstwo. Misia chciala ipoda,wiec to raczej nierealne ;-),musi cos innego wymyslec. Kondzio bardzo chcial gitare i mowił,ze chce zeby mu Mikołaj przyniosł. Uzbieral jednak sobie sam pieniadze :-D i kupilismy mu tydzien temu w Smyku( wymiata rowno :-D) . Koncepcji brak. Skosiłam wczoraj w Realu bony za 800 zł,to pewnie tam pojade po prezenty i to byc moze ze juz w sobote :tak:.

Ostatnia edycja:
reklama
Agusia kuchnia boska:-)

Tycia wyobrazam sobie, ze im dzieci starsze, tym prezenty im sie marzą drozsze niestety:sorry2:a jak się ma trójke to juz w ogóle kaski potzreba. A skąd te bony masz? wygrałaś, czy z firmy dostałas?

dzięki za miłe słowa odnosnie kalendarza:-)

Do góry