• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Prezenty

reklama
tak moze masz racje Idzia ale jest smieszne to ze nawet nie dogadywalysmy sie ja po prostu zamowila niewiedzac co ona da , ale fakt ze jestesmy siostrami podsuna ten sam pomysl;-)

chyba wiem co kupie na swieta Victorowi
brak.gif
garnuszek na klocuszek to moze byc swietna nowinka dla niego(podpatrzylam u siostry na forum,jest od 6 mies zycia wiec akurat)

A ja nadal nie wiem, co dla Małej. Zabawki "wypasione" jej nie bawią. Lepsza zwykła grzechotka. Ubranek nie chcę jej kupować w prezencie.

Ostatnio zastanawiałam się nad sankami z oparciem. Ale czy nie będzie jeszcze za mała tej zimy?

Joasiu Franek tez chwile pobawi sie "wypasionymi" grajacymi zabawkami zabawkami i leza w kacie i sie kurza :-( woli zwykle lyzki i drewniane klocki.A sanki to fajniusi pomysl.Jesli Twoja mala juz sama siada to mysle ze spoko moga byc.A jesli jeszcze sama nie siada to zanim snieg spadnie napewno bedzie.Wlozysz ja w spiworek,przypniesz szelkami i mysle ze bedzie zachwycona!!a w domu sanki beda idealne do wspinaczki;-) Tez sie nad takim prezentem zastanawiam.
Vici Garnuszek fajniusiowa sprawa! Frankowi niestety nie podpasowal.pobawil sie chwile i zrezygnowal na rzecz kuchennych gadzetow:-(

Joaska ja tez kupuje sanki ,malego dam w spiwor i przypne pasami.Mysle ze nie jest za maly przeciez samego nie bede go z gorki puszczac:-)
a mam nadzieje ze sniegu duzo bedzie i nieraz zamiast wozka bede brala

Maly dostal we wrzesniu pianinko do lozeczka i to najlepsza zabawka no i jeszcze autko z zaba co jezdzi i wydaje rozne dzwieki pociska za nim jak wariat;-) dlatego ten garnuszek sie chyba u nas sprawdzi:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry