reklama

Prezenty

Sanki to dobry pomysł, wystarczy przypiąć pasami :-)
Antek tez preferuje kuchenne przedmioty do zabawy, bawi sie łyżkami, miskami, wkłada, wykłada, stuka jedną o drugą a ile przy tym radości. Ostatnio babcia włożyła do pustej plastikowej butelki kolorowe guziki (oszywiście porządnie zakręciła) to dopiero była grzechotka (raczej grzechota):-)

reklama
Zuzia nie kracz,nie kracz ;-) bo ja to lcze w kwietniu na roczek na piekna pogode i kwitnace kwiatki :-D :-D :-D :-D
Vici no to jk u was sprawdzone to super.Bo fajowy ten garnuszek no i te klocuszki do dopasowania rewelka , tez o nim myslalam ale Franek narazie tak jak pisalam zabaweczki w odstawke postawil i grzebie mi po szafkach...moze kupie mu zestaw lyzek,bedzie mogl do woli nimi sobie walic w podloge bo to teraz jego ulubiona rozrywka...

Fajny wątek... my na święta powiedzieliśmy rodzince żeby sie poskładali na fotelik, bo chcemy kupić jeden z bezpieczniejszych MaxiCosi lub BebeConfort, a to spory wydatek. Przeczytałam o koniku na biegunach i chyba też Oliwce taki sprawię - strasznie mi sie spodobał!

Magdaleona Maxi Cosi szczerze polecam!!! Mielismy Maxi Cosi cabriofix sprawdzil sie rewelacyjnie i maly nadal w nim jezdzi choc zakupilismy juz ten wiekszy model Tobi.W cabrio jeszcze sie miesci.
Moja siostra uzywala Bebe Confort Iseos i tez byla bardzo zadowolona!!
A co do konikow to mi nie powalil ten.widzialam na zywo.Jest mieciutki i taki zgrabniutki pulchniutki jak kucyk ,ma pozytywke w uszku i jak dzidzia go glaszcze to rzy a jak sie buja to slychacz teten kopyt(oczywiscie mozna te dzwieki wylaczyc)No isolidne grube machoniowe plozy i raczki drewniane do trzymania.

Konik cudny :-) Jakiej to firmy?
Dziewczyny, a ten chodzik drewniany, to jest firmy HESS, tyle znalazłam, ale nie udało mi się znaleźć go na polskich stronach, ciekawe czy w ogóle jest osiągalny w Polsce?? Jak nie to chyba uśmiechniemy się wszytskie do Vici i ona nam zamówi u siebie ;-)
Dziś Natalka wybrała sobie prezent pod choinke ;-) To znaczy wskazała tą furę ;-), jak byliśmy u znajomego :-)
Nie zeszła z tego dopóki jej nie zdjęłam, chciała by ją wozić i wozić :-D

Margarett konik jest firmy AXIOM dostepny w centrach handlowych typu Geant.
No niezla fura!!! Cora znajomej takowa posiada i uwielbia ja totalnie!!!!
Natalka wie co dobre;-)
no wlasnie z tym chodzikie to tez nie wyczailam w polsce:-( :-( :-( kurczaki a taki fajowy.Vici smaka narobila to teraz bedziemy ja molestowac ;-)
co do sanek to nie moge sie zdecydowac ktore???

wiem od vici , ze pokazala wam ten chodzik na niemieckiej stronie
www.babywalz.de tez on jest musicie wejsc w spielzeug
kosztuje u nas 39,99 euro u vici w austrii jest zdajsie o 4 euro drozszy jakby co to dajcie znac do vici albo do mnie na priva zeby zakupic ja moge z niemiec tanio wysylac do polski takze jakby ktoras chciala to zapraszam

Blond Oj to juz ulatwia nam sprawe wejscia w posiadanie tego cuda.Propozycja nie doodrzucenia.jak sie namysle na stowke dam znaka :-)
Wielkie dzieki za propozycje :-p
Co do pojazdow jezdnych to uwiodlo mnie to cudo jeszcze!
Jak dla mnie bomba bo rosnie razem z dzieckiem!

reklama
Buba pojazdy są rewelacyjne, bede musiała się za takimi obejrzeć a co do koników na biegunach to takie same są również w ofercie Makro za 180 zł, są żyrafy, koniki, krówki. mąż widział też w Auchan bo przyszedł do domku i stwierdził że Antoś musi takiego dostać :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry