reklama

Prezenty

Buba - super ten pojazd, już nawet znalazłam na Allegro:-) A jakie mają fajne samochodziki ala starszych dzieci:tak:, jak pokażę mężowi to pewnie dla siebie kupi:-D.

reklama
Tak to jest z tatusiami, mój tez się podpala na nowe zabawki, kupił już synkowi samochód sterowany i oczywiście kolejkę, oczywiście sam to rozkłada i się bawi:-)

maarta tak,tak producent informuje na swojej stronie internetowej ze dostepne sa w sieci roznych supermarketow.A krowka tez brzmi bosko!!!
Smiesznie bedzie jak po swietach umiescimy zdjecia dzieci w galerii to pewnie wiekszosc bedzie na takich samych konikach,pojazdach i sankach:-D :-D :-D Rewelacja.Jak w jednej wielkiej rodzinie ;-)
Oj ci nasi Faceci to takie duze dzieci!! Wykupili by pol sklepu.....i sami z ochota buszowali by potem z tymi cudenkami po domu ;-)
Zuzia Oj tak,tak cego tam niema...az boje sie szperac bo znowu cos wyszperam!!!!:-D Jutro podjade obejrzec ten samochodziko-rowerek do sklepu to zdam relacje jak wyglada.Bo ja to jednak z tych co to pomacac musza i sprawdzic wszystkie "zai ale";-)

Mnie się podoba ten konik, ale u nas chyba nie można go kupić
362084.jpg

Idziu- tu jest pojazd:
8W1 ROWEREK, JEŹDZIK, KOŁYSKA, PCHACZ ..OD 4m-ca (137126601) - Aukcje internetowe Allegro

Tak jak pisala siostra to problemu nie ma ja czesto w polsce jestem i chodziki moge zamawiac hurtem(hihi)jakby kogos interesowalo.Ja juz go zamowilam i czekam az przyjdzie napisze jek sie sprawuje.Te pojazdy cacuszko tez nusze sie rozgladnac ale jak w polsce bede a jade 7 grudnia.A o czyms na biegonach tez myslalam ale tu sa same plastikowe bieguny takie na drewnianym to straszne ceny.I zostaje znowu w polsce sie rozgladnac.:-D

reklama
Koniki boskie, musze się przejechać do Makro albo innego sklepu.
Co do sanek to śliczne są te pierwsze - i maluszkowi nie wieje po pleckach - chociaż i tak mam śpiworek i pewnie małą zapakuję do śpiworka. Poza tym dziecko nie może włożyć rączki między szczebelki i sobie czegoś zrobić, muszę się za takimi sankami rozglądnąć.
Co do fotelików to wiem że Maxi Cosi są super bo miałam przez 1 miesiąc, ale potem zamieniłam na taki który się rozkładał na płasko i robił mi za gondolkę.
A teraz upatrzyłam taki z napinaczami pasów:
[URL=http://imageshack.us][/URL]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry