reklama

Prezenty

Nie mam pojecie kiedy kultura kupowania prostych zabawek dotrze do nas???Wszedzie w sklepach kolorowe oglupiacze a ja naiwna tez je czesto kupuje lapiac sie na to ze takie niby fajne a tak naprawde dla dziecka najfajniejsze zabawki mozna zrobic samemu.
a jak szukam drewnianych to jak igly w stogu siana...

reklama
Pamietam jak sie zachwycalam drewnianymi zabawkami u siostry prawie 6 lat temu jak synka urodzila i z drewna naprawde wszystko jest.Na szczescie traz nie mam problemu z tym bo tu tez jest pelno.Ale gdybym byla w polsce to penie ona by mi kupowala bo tak jak piszesz Buba to sa najlepsze zabawki.Nawet lancuszek do smoczka mamy z drewna a jaka z niego zabawka ciekawa:-Dkulecki rurki kolorowe i smaczne ;-)

To prawda że ciężko cokolwiek kupić, tyle tego jest że człowiek nie ma pojęcia co wyrać, nie ma tez namniejszego sensu kupowania takiemu maluszkowi drogich zabawek ale jak stoje w sklepie to oczywiscie takie wybieram, wiem, że przepłacam, jestem jak małe dziecko..... :-D Jutro wybieramy sie na zakupy, mam zamiar kupić tego bujanego konika, a dokładniej poluję na krówke, mam nadzieje ze uda sie kupic ale znając życie to wyjdziemy ze sklepu ze stertą innych zabawek :-) :-) :-)

a ja bym chciala losia na biegunach bo na nazwisko mamy los byloby wesolo , sunia nasza spi na losiu bo kiedys od siostry dostalam i Rozii jest nim zachwycona(nie mam polskich liter ale chyba wiecie o jakie zwierzatako chodzi;-) )

A propos zabawek drewnianych, to w Polsce bardzo dużo się ich produkuje, niestety potem zamiast do naszych sklepów trafiają na zachód:-(. Właśnie dalszy sąsiad mojej mamy ma taki zakład i całe tiry wysyła za granicę. Trochę fajnych zabawek drewnianych można znaleźć w internecie, jak się dobrze poszuka, bo w normalnych sklepach nie ma nic ciekawego.

Vici kochana za 79 zeta kupisz w polsce w IKea cudnego drewnianego losia na biegunach!!!! Kupilismy takiego w zeszlym roku mojemu siostrzencowi a dzis bedac w Ikei widzialam tez.Ale to zabawka okazjonalna ze wzgledu na nadchodzace swieta wiec sie spiesz ;-).Jest cudny uwierz mi ale nie moge nigdzie foto znalezc.Jest w dziale dla dzieci :-)

reklama
dzieki piekne ale z ikei nie chce wole pluszowe bo lepsze dla malego:-)
Zuzia nie widze ceny po ile on bo boski jest w alegro znalazlam tez ale niezaciekawy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry