reklama

Prezenty

reklama
Fajny ten chodzik, ale ja juz nauczona przykladem lezaczka-bujaczka, wiem, ze moje dziecko nie wysiedzi w niczym przypiete pasami dluzej niz minute, wiec takie zabawki odpadaja :-(

U nas lezaczek sie sprawdzil do dzis jeszcze w nim siedzi,mam chodzik dzis przyszedl maly najpierw sie zdziwil w co go daje a pozniej dorwal te wiszace zabawi,pozniej go postawilam i pokazalam ze mozna w nim chodzic:-D ale mial radoche.Jeszcze nie trzyma sie super na nogach i grawitacja wygrywa ale przy asekuracji bylo ok.Nie bede juz sama go tam dawac ale chcialam sprawdzic jego reakcje.A co do stabolnosci to jestem zachwycona,po zlozeniu mialam watpliwosci:confused:ale szybko sie rozwialy:yes:

nie ale sa trzy albo cztery wersje i najszybsza jest chyba stojaca z kaczka(czy czyms takim) na patyku ktora sobie po ziemi pomyka i calego misia stabilizuje.Rewelka,siostry cora ma tego raczkujacego i powiem ze wolny to on nie jest:yes:

A ja teraz z innej beczki..........Postanowilam najpierw zapytac was zanim dam info na ogolnym.Moje drogie czy nie macie przypadkiem jakiejs znajomej mamy co spodziewa sie dzidziusia na wiosne???Mam do sprezentowania kompletna wyprawke 50-74 dla chlopca wiekszosc ubranek nowych lub prawie nowych,przewijak na lozeczko nowy Lezaczek z zabawkami i innymi pierdolkami nowy,butelki,smoczki,etui na butelki,termometry,gabki,torba na przybory,kocyki,pampersy,plantexy,herbatki oczywiscie nowe.No i jeszcze jakies tam pierdolki.Dla mamy w zestawie porodowym mam do oddania nowiutkie kolo poporodowe,podklady,koszule do karmienia klapki do koszuli i stanik do karmienia bardzo fajny.Byc moze tez bede miala do oddania super ciuchy ciazowe jesli znajoma nie zglosi sie w ciagu tygodnia,dwoch.
Wszystkie moje znajome juz rozdwojone tylko to jedna pozostala ale ona rodzi w lecie corke wiec nie skorzysta.Bo po co jej cieple bodziaki na 50 cm w czerwcu..
Chce oddac te rzeczy jakies znajomej mamie co to wiem ze pozytek jej przyniosa i odciaza domowy budzet.(kiedys tak oddalam w dobrej wierze pare rzeczy i na allegro potem widzialam bo specyficzne byly:-( :-( :-( ) U mnie sie wszystkiego nazbieralo podwojnie a nawet potrojnie gdyz wszyscy oszaleli jak dowiedzieli sie ze w ciazy jestem no i klijeci,kontrahenci prezenty slali...tak wiec pozostawilam sobie te rzeczy ktore wykorzystam przy nastepnych bablach a reszte pragne podarrowac.Dobrze by bylo by znalezc mame z okolic warszawy bo jest tego sporo a poczcie polskiej nie ufam...pare przesylek nam wsiaklo.....a tu moge dostarczyc osobiscie.Wiec jesli takowa mame znacie to niech skontaktuje sie ze mna na priva
Czekam na pomyslne wiesci ;-)
Ps.mam tez do oddania duzo ciuchow w rozmiarze 32-34 niektore zupelnie nowe.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry