reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Prezenty

To ja też troszkę o prezentach... Może jeszcze nie o świątecznych. Otóż ostatnio byłam na parapetówie i z braki kaski zrobiłam takie oto miseczki (zdjęcia poniżej). Jak na razie dwie ale planuję porobić tego więcej. Jak nie na prezenty to będę miała w domu na małe bibeloty albo na jakąś świeczuszkę ;-)

reklama
zuczek super te prezenty i mysle ze swobodnie mozesz dac takie w prezencie jeszcze komus :) pogratulowac inwencji tworczej i zdolnosci :)

Żuczek - świetny pomysł. A ponieważ jestem lajkonik w robótkach ręcznych, to mam pytanie - czym to przykleiłaś? Można to jakimś super glue zrobić, czy jest jakiś specjalny klej?

Zuczek Potrzeba matka wynalazku!! Gratuluje inwencji tworczej i precyzji!! Super fajny pomysl a i wartosc sentymentalna ogromna!!!! O estetyce juz nie wspomne,poprostu sliczne!
Zainspirowana Twoja tworczoscia podkradne pomysl ;-) i wyprodukuje ta metoda kilka bombek na choinke.No chyba ze opatentowalas juz swoje dzielo :confused:

Dziękuję za miłe słowa :-)
Zastanawiam się czy nie zacząć sprzedawać, hmmm :-D Mam mnóstwo tych koralików i trza coś z nimi zrobić.
Buba, o nie pomyślałam, żeby opatentować. Musze się zastanwoic, hihi.
Joaśka przyklejałam na Poxipol taki dwuskładnikowy. Niestety strasznie szybko wysycha... Ale lepsze to od superglue.

Zuczek swietny pomysl chyba odgapie na swieta i wypelnie slodyczami.:-)
Poxipolu nie mam ale mysle ze klej na goraco(z pistoletu styknie).Tu widzialam w sklepach koraliki ktore przykleja sie na szklo pozniej do piekarnika i wszystko zlewa sie w jedna calosci tworzy kolorowy wzor chyba tez kupie i sprobuje tak mnie zainspirowalas Zuczek :-D

o kurcze to nasza mama dostanie ten sam prezent od wnukow ja tez juz mam to nawet zronione ale nie w ramce , ale sie ucieszy
bo nie wiem czy pamietacie ja i vici jestesmy siostrami ona jest w austrii ja w niemczech a nasza mama biedna w polsce

reklama
Do góry