To ja też troszkę o prezentach... Może jeszcze nie o świątecznych. Otóż ostatnio byłam na parapetówie i z braki kaski zrobiłam takie oto miseczki (zdjęcia poniżej). Jak na razie dwie ale planuję porobić tego więcej. Jak nie na prezenty to będę miała w domu na małe bibeloty albo na jakąś świeczuszkę ;-)
reklama
Zuczek Potrzeba matka wynalazku!! Gratuluje inwencji tworczej i precyzji!! Super fajny pomysl a i wartosc sentymentalna ogromna!!!! O estetyce juz nie wspomne,poprostu sliczne!
Zainspirowana Twoja tworczoscia podkradne pomysl ;-) i wyprodukuje ta metoda kilka bombek na choinke.No chyba ze opatentowalas juz swoje dzielo
Zainspirowana Twoja tworczoscia podkradne pomysl ;-) i wyprodukuje ta metoda kilka bombek na choinke.No chyba ze opatentowalas juz swoje dzielo

Dziękuję za miłe słowa :-)
Zastanawiam się czy nie zacząć sprzedawać, hmmm
Mam mnóstwo tych koralików i trza coś z nimi zrobić.
Buba, o nie pomyślałam, żeby opatentować. Musze się zastanwoic, hihi.
Joaśka przyklejałam na Poxipol taki dwuskładnikowy. Niestety strasznie szybko wysycha... Ale lepsze to od superglue.
Zastanawiam się czy nie zacząć sprzedawać, hmmm

Buba, o nie pomyślałam, żeby opatentować. Musze się zastanwoic, hihi.
Joaśka przyklejałam na Poxipol taki dwuskładnikowy. Niestety strasznie szybko wysycha... Ale lepsze to od superglue.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Zuczek swietny pomysl chyba odgapie na swieta i wypelnie slodyczami.:-)
Poxipolu nie mam ale mysle ze klej na goraco(z pistoletu styknie).Tu widzialam w sklepach koraliki ktore przykleja sie na szklo pozniej do piekarnika i wszystko zlewa sie w jedna calosci tworzy kolorowy wzor chyba tez kupie i sprobuje tak mnie zainspirowalas Zuczek
Poxipolu nie mam ale mysle ze klej na goraco(z pistoletu styknie).Tu widzialam w sklepach koraliki ktore przykleja sie na szklo pozniej do piekarnika i wszystko zlewa sie w jedna calosci tworzy kolorowy wzor chyba tez kupie i sprobuje tak mnie zainspirowalas Zuczek

vici
a dla babc na swieta zamowilam jeszcze ramki z glina na odcisk stopki,raczki i jest miejsce na fotke
blond
mama dwoch urwiskow
o kurcze to nasza mama dostanie ten sam prezent od wnukow ja tez juz mam to nawet zronione ale nie w ramce , ale sie ucieszy
bo nie wiem czy pamietacie ja i vici jestesmy siostrami ona jest w austrii ja w niemczech a nasza mama biedna w polsce
bo nie wiem czy pamietacie ja i vici jestesmy siostrami ona jest w austrii ja w niemczech a nasza mama biedna w polsce
reklama
vici
siostra spadaj na gg to pogadamy ty masz swoje forum hihi
Podziel się: