Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja to rozumiem, tylko zakładania konta po to, zeby komuś wulgarnie pisać już nie rozumiem.Może i tak, ale rozsierdzenie tak samo aktualne... nie można ubrać w różową spódniczkę, świat się zawalił![]()
No ja się podłamie jak będzie 3 syn, nie powiem ale co zrobić ? Kochać tak samo i wychowywać tak samo. Żyć będęJa to rozumiem, tylko zakładania konta po to, zeby komuś wulgarnie pisać już nie rozumiem.
W ogóle czytalam nawet wczoraj u Mataji, że rozczarowanie płcią to naprawdę częsta sprawa, ale zwykle mija z czasem. A jak nie mija to kierunek terapia.
Ja to rozumiem, tylko zakładania konta po to, zeby komuś wulgarnie pisać już nie rozumiem.
W ogóle czytalam nawet wczoraj u Mataji, że rozczarowanie płcią to naprawdę częsta sprawa, ale zwykle mija z czasem. A jak nie mija to kierunek terapia.
Każdy ma swoje problemy i umniejszanie problemów innych nic dobrego nie wnosiJa się śmieję.
Bo żeby mieć taki problem, to trzeba zwyczajnie nie znać innych problemów.
Każdy ma swoje problemy i umniejszanie problemów innych nic dobrego nie wnosizawsze się znajdzie ktoś, kto ma gorzej.
Ja chcę bardzo bardzo mieć córkę (afirmujeJeśli dla kogoś dorosłego problemem jest inna płeć niż oczekiwana u swojego dziecka to w sumie racja, ma problem, ale nie z dzieckiem tylko ze sobą w dużej mierze...
Nie ma co temu przyklaskiwać, głaskać po plecach i nie ma co się nad tym wybitnie pochylać - pochylać powinien się już psycholog bądź terapeuta. Jeśli tak naprawdę, nie psychiatra...![]()
Po co to czytasz, skoro się tak denerwujesz? Naprawdę nie wiesz, skąd się wzięła polityka zatajenia płci dziecka?Kiedyś bardzo dziwiła mnie polityka wybranych krajów, żeby nie informować rodziców o płci płodu. Ale tak czytając już chyba 3 taki temat w ciągu kwartału to dochodzę do wniosku, że może serio nie jest takie głupie, że gdzieniegdzie to wprowadzono.
Ja akurat nie mam tego problemu, bo chciałam mieć 2-4 dzieci i pierwszego syna. Jak już miałam syna, to sobie pomyślałam "fajnie by było, jakby była parka". No i druga córkaJa chcę bardzo bardzo mieć córkę (afirmuje), jak będzie 3 syn to nie to, że depresji dostanę czy się załamie psychicznie, tylko zawiodę się na swoich marzeniach. Więcej dzieci jak 3 nie chce
![]()