Witam. Postanowiliśmy z partnerem postarać się o bobaska , niestety borykamy się z problemem. Partner nie potrafi dojść we mnie, wytrysk jedynie przed masturbacje. I teraz pytanie czy w ogóle mamy jakieś szanse ? Dopiero zaczynamy i pierwszy cykl nieudany za nami. Pewnie takiego problemu nikt jeszcze nie miał heheh
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
No są szanse, jak partner przestanie się masturbować i przestawi się na wytrysk w Tobie. Ale to moze potrwać.Witam. Postanowiliśmy z partnerem postarać się o bobaska , niestety borykamy się z problemem. Partner nie potrafi dojść we mnie, wytrysk jedynie przed masturbacje. I teraz pytanie czy w ogóle mamy jakieś szanse ? Dopiero zaczynamy i pierwszy cykl nieudany za nami. Pewnie takiego problemu nikt jeszcze nie miał heheh
No właśnie potrwać a ja z tych niecierpliwych i już nie z tych najmłodszych niestetyNo są szanse, jak partner przestanie się masturbować i przestawi się na wytrysk w Tobie. Ale to moze potrwać.
No i jeszcze zastanawiamy się czy to nie przez operację na nerce, były komplikacje długie cewnikowanie i w dole brzucha czucie nie powróciło bo coś tam spartolili zapewne .No są szanse, jak partner przestanie się masturbować i przestawi się na wytrysk w Tobie. Ale to moze potrwać.
Lady Loka
Serio rozkminiasz wydanie grubej kasy na iv, stymulacje, obciążenie własnego organizmu, bo Twój facet przyzwyczaił się do własnej ręki?Właśnie to on mnie namawiał
Więc to można skreślić. Jak się nie uda to pozostanie in vitro lecz nie ukrywam że wolałabym tradycyjnie w miarę
No to wio do lekarza, zeby to sprawdzić ale skoro dojść w jakiś sposób potrafi, to bardziej uzależnienie od konkretnego bodźca i to jest jak najbardziej do wyeliminowania.No i jeszcze zastanawiamy się czy to nie przez operację na nerce, były komplikacje długie cewnikowanie i w dole brzucha czucie nie powróciło bo coś tam spartolili zapewne .
Generalnie jak mu zależy, to niech ruszy i próbuje coś zmienić.
A jeśli faktycznie to tylko od bodźca i nie ma nic wspólnego z operacją którą miał to jak to wyeliminować? Chyba jedynie przez brak masturbacjiSerio rozkminiasz wydanie grubej kasy na iv, stymulacje, obciążenie własnego organizmu, bo Twój facet przyzwyczaił się do własnej ręki?
No to wio do lekarza, zeby to sprawdzić ale skoro dojść w jakiś sposób potrafi, to bardziej uzależnienie od konkretnego bodźca i to jest jak najbardziej do wyeliminowania.
Generalnie jak mu zależy, to niech ruszy i próbuje coś zmienić.
No mam nadzieję że to tylko to.
Madame83
Myślę, że partnerowi może pomóc wizyta u seksuologa.A jeśli faktycznie to tylko od bodźca i nie ma nic wspólnego z operacją którą miał to jak to wyeliminować? Chyba jedynie przez brak masturbacji
No mam nadzieję że to tylko to.
reklama
Hm tego nie brałam pod uwagę ale dzięki za pomysłMyślę, że partnerowi może pomóc wizyta u seksuologa.