reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

problemik

reklama
Klaudusia ten Twoj mały to niezly aparacik heheheh. Tak wcina, super- ja teeeeż tak chcęęęęęę:-D:rolleyes::oo::rofl::rolleyes2:. Mój mały to choćby calą noc nic nie wypił, rano tez nie będzie chciał. Wtedy w desperacji biorę łyżeczkę i "jedziemy z tym koksem":-D-mały aż się trzęsie jak widzi co go czeka:szok::-D, matka-morderczyni się zbliża. Jakby potrafił chodzić, pewnie by uciekł od razu na mój widok:-D:baffled::crazy::-D:-D.
Jedyne czym sie lubi zajadac tak bez wypluwania i "chomikowania" jedzenia w ustach to owoce, ale dziś zrobił jakiś postęp bo wsunał prawie cały słoiczek jagnięciny kaszą jaglaną:szok:.
ale sie usmialam a to dlatego ze ja mam podobnie.
Glupio mi to napisac ale z jednej strony dobrze ze nie jestem z tym sama:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Moj to czesto pierdzi buzia a mnie to do szalu czasami doprowadza,wtedy przerywam karmienie siadam na krzesle i czekam co bedzie dalej a on po chwili przestaje pierdziec patrzy sie na mnie i sie smieje i pewnie mysli sobie "ALE CIE MATKA W JAJO ROBIE'':-D
Po takim jedzeniu ja jestem w kaszce czy tam wzupce on i wszystko do kola.:baffled:

Do góry