Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dzieci to z tego raczej nie będzieOby dzieci
Slonce gadaj, gadaj i jeszcze raz mu gadaj wez go na babska taktyke zagadaj go na "smierc" az w koncu dla swietego spokoju przyzna ci racje i wtedy moze mu sie odmieni i zobaczy co tracil ;-) trzymam kciuki za Was
tzn z gadania
U nas taktyka "zagadania" daje odwrotne rezultaty niestety - im więcej ja mówię tym mniej on słucha i tym bardziej robi na złość "bo nie będę robił co mi każesz" (sam się do tego przyznał)
Nie wiem czy to było do mnie1)rozmowa , rozmowa i jeszcze raz rozmowa. Myslę, że to początek pojscia w druga strone.
2) Wyzbycie się standardow, zachamowań etc
3) eksperymentowanie. Czesto jest to zabawne, mozna wiele się nauczyc ,a może tez odryjecie jakas pozycję w ktorej poczujesz się spełniona
ale jeśli tak to odpowiem:
A ja pomału mam dość życia w białym małżeństwie 

Mi też wydawało się, że zdrowy normalny facet nie może bez przyczyny zrezygnować z seksu. A jednak. Od każdej reguły są wyjątki i on nim także jest.
Wiem jak było na początku, jak wyglądało nasze uczucie i widzę jak jest teraz- to nie to samo.
. A po drugie ja jestem katoliczką i brak seksu napewno nie jest powodem do rozstania :-( zresztą tego sama nie chcę choć nie mówię, że dobrze mi bez seksu