Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Znam to uczucie. Miałam tak w pierwszej ciąży, mam i teraz. Niestety na orgazm przez sen nie mamy wpływuDzięki dziewczyny. Nie sądziłam, że coś takiego może się przydarzyć. Jestem na neoparinie, dlatego póki co nie możemy... A tu dzisiaj takie coś...
Wprost doktorka nie powiedziała że mamy zakaz zbliżenia ale ze na początku wylądowałam z plamieniami w szpitalu to zrezygnowaliśmy.Hej,
Jestem w 6 TC, na podtrzymaniu. Ginekolog zakazał seksu. Mam jednak bardzo duże libido i niestety czasami orgazmy. Co z tym zrobić? Nie chcę zaszkodzić dziecku, tym bardziej, że ponoć orgazmy nie są wskazane w ciąży na podtrzymaniu.
Ja przy neoparinie mogłam kochać się z mężem, miałam też krwiaka (krwawiłam od 6tc), żadnych zakazów w tym temacie. Nie mogłam dźwigać i za bardzo się przemęczać. Obecnie 26tcDzięki dziewczyny. Nie sądziłam, że coś takiego może się przydarzyć. Jestem na neoparinie, dlatego póki co nie możemy... A tu dzisiaj takie coś...