reklama
A
Asia K
Gość
Dziwne to wszystko....problemu z zalogowaniem sie jako Aska K nadal nie rozwiazalam. A do tego jak sie loguje jako Asia K to widze "witaj Asia K"...wchodze na dzieci ur w lutym i widze, ze jestem gosciem....pisze odp pokazuje mi sie, ze jestem zalogowana. Trudno!
Dziwne to wszystko....problemu z zalogowaniem sie jako Aska K nadal nie rozwiazalam. A do tego jak sie loguje jako Asia K to widze "witaj Asia K"...wchodze na dzieci ur w lutym i widze, ze jestem gosciem....pisze odp pokazuje mi sie, ze jestem zalogowana. Trudno!
Asiu, musisz założyć jeszcze inne konto e-mail i mi je podać na gg. Spróbujemy uratować konto Aska K

Madzia_S
Matka Polka
Mnie się wszystko pierdzieli na tym forum. Wrzuciłam zdjęcie Myszki na "postępach" i wyszło tak wielkie, że kurz pod segmentem widać. I nie mogę tam w ogóle z powrotem wejśc, żeby je usunąć. Opcje zaawansowane interfejsu wiadomości tez ustawiłam, a uśmieszków nie ma dalej. Grrrr.....
Madzia_S
Matka Polka
Coraz mniej mi się podoba....i w dodatku moje łącze nie radzi sobie z tym forum.
reklama
Aska K
Mama Marcelka:)
Odzyskalam swoja tozsamosc
Witam dziewczynki na nowym forum. No to sie trzeba troche pobawic, zeby wszystko zalapac.
Witam dziewczynki na nowym forum. No to sie trzeba troche pobawic, zeby wszystko zalapac.