Cześć dziewczyny,
przepraszam znów za te przeciągi, w ogóle jak mi miło, nie wiedziałam, że tak za mna tęsknicie

kochane jesteście baby wy moje

no to tak,
przykro mi bardzo z powodu babci
Anik, a
Karmelcia?nie przejmuj się, pozwól sobie na chwile słabości, ale to tak, żeby potem szybko się pozbierać, bardzo dobrze Cię rozumiem, dusza towarzystwa, zawsze wesoła, uśmiechnięta, a nagle wszyscy zdziwieni, co się stało, czemu smutna, czemu nie w humorze, zawsze mnie to wkurzało, jakby człowiek nie mial prawa do złego nastroju, teraz juz tak nie jest, zacznijmy od tego, że moje życie towarzyskie ostatnio to słabiutko, ale to tak wszyscy kiedys gadali, i znajomi, i rodzina, olać, czasem chwila smutku się przydaje, bo najgorzej to udawać
Estera, a moge ja kiedyś na pazurki do Ciebie, tak po znajomości

hihi,
ja nie mam zboczeń zawodowych, a wyjśćie bez makijażu też nie do przyjęcia, mogę zasięgnę kiedyś jakiejś rady co do makijażu u Ciebie;-)nie jestem w tym aż tak obcykanaa Oliś?nie no świetny jest, widać, że taki radosny chłopczyk, nie dziwie się, że tak ten cały szpital powalił tym urokiem osobistym,
no i wszystkie dziewczynki tez przesłodkie, no dobra do których Oliś startuje?Wikuś się podzieli
no i teraz najważniejsze, dziewczyny, ja wyślę wiadomość priv do naszej administratorki, bo ona wie co i jak, ma kontakt z moderatorką, i wtedy zobaczymy co da się zrobić, nie wiem dokładnie jak to forum dziala, ale myślę, że cos by się dało zrobić, przecież to o bezpieczeństwo chodzi i nie tylko, szczerze wam powiem, że super dziewczyny jesteście, chcialabym z wami tak sobie pogaduchować, ale nie uśmiecha mi się pisać wszystkiego na otwartym forum gdzie każdy może zajrzeć, fotek tez całe mnóstwo, i pewnie każda z was by powklejała, ale tez strasch, myślę, że najlepszym pomysłem byłoby coś zrobić, bo wydaje mi się ze ta grupa to też dla ogółu dostępna, co?
Esterka, dziewczyny mnie dziś o przepisy pytały na grudniowym na rocznicę, jeśli jestes zainteresowana to wejdź w moje dzisiejsze posty na kulinarnym i grudniowym ogólnym.
My mamy rocznicę 28czerwca-pierwszą!!!;-)ale dlatego, ż eteraz jest mama to uczciliśmy ją w sobotę, żeby z Wikusiem została, było super, i nawet pomysły ekstremalne;-)ale szczerze wam powiem, że szczegółów to tez bym wolała nie pisać na ogólnym, a sa osoby, które mogą mnie tu znaleźc i przeczytać, więc pewnie mnie rozumiecie.
Dam znać jak się czegoś dowiem, pozdrawiam