Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dlatego tak podwójnie pisze,
i będzie też ważenie, ale jak wrócę obiecuję zajrzę.Od jakiegoś tygodnia to sie zmieniło zaczeła ząbkować ale wątpie że to jest z tym związane. Potem zaczyna sie pora spania i to samo bez przerwy niewiadome jak ją uspokoić przytulam ja, głaszcze po głowce, stram sie być spokojna i sie niedenerwować ale to sie nie da. Niwiem co mam robic troche czasu minie jak zaśnie. Zawsze zasypiała przy piersi teraz tak jest żadko. Byłam z nią u lekarza ale Pani Doktor stwierdziła że w dzień za mało śpi,(zawsze tak mało spała i nigdy mi tego nierobiła) choć przed kazdym nocnym spanie zrobi sobie krutką drzemke. Niewiem już co robic dosłownie race mi opadaja. Niewiem czy ja coś boli, pierwszy ząbek ma już za soba. Ale gdyby było to na zęby to by mi tak robiła przez cały dzień nie tylko na wieczór.![]()

to na brzuch to na plecy, podnosi pupe, staje na nogi.Nerw mna szarpie bo nie wiem o co jej chodzi
po 10mmin. takich wygibasow odlatuje.Czy ktoras z was tez to miala ze swoim terrorysta:-)
Raz mi zaśnie bęz jęku i z uśmiechem na buzi a raz wierci się czasem nawet 30 min.!!!! Wszystko zależy jak bardzo jest zmęczony, czy coś się dzieje nowego, raczkowanie, chodzenie to wszystko roprasza. Czasem za dużo zje to też cięzko mu zasnąć. Ale ja za każdym razem jak ma takie problemy to cierpliwei przychodzę do niego i przykrywam kołderką tyle razy ile trzeba. Kiedyś myślałam, że może po prostu nie jest śpiący i wyciągałam go z łózeczka...no i wtedy to dopiero była jazda bo mały im bardziej był zmęczony tym gorzej zasypiał