reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
oj ja nie słyszałam LALECZKA :no: ja piję ziółka ,piłam ziółka dr sroki 3 mieszanka taka ziółek i wiesiołka brałam...teraz nie mogę bo biorę eutyrex na zbicie tarczycy a nie można mieszać ziół i hormonów :baffled::confused2:

Powiem Ci zuzanko ze zaciekawily mnie .... czytalam fora :zawstydzona/y: heheh i zamowilam a co. Sprawdze na sobie moze pomoze hehehh. Ciekawe gdzie dziewczyny sie podziewaja bo cisza od wczoraj:-D

reklama
no :-D duza i rzadzi ze ho ho. Wiesz wtedy planowalismy tzn 2003 r czerwiec Nasz slub a mielismy wtedy chrzciny hehe. :-D

no to piękna niespodzianka ,ja pamiętam,że jakiś rok przed ślubem zaczęłam uważać bo z brzuchem nie chciałam iść do ołtarza ,ale już pół roku przed stwierdziliśmy że olewamy sprawę i ,że jak będe nawet w 3 miesiącu to nie będzie widać zwłaszcza że przed ślubem 4 lata nie robiliśmy nic aby nie było ciąży :laugh2:i monitoring i badania były już i zdrowi i nic do tej pory ,tzn miałam 4 lata temu ciążę pozamaciczną niestety i znowu luz 4 lata nic !

uciekam na obiadek

Do góry