reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

dzięki bella ale ja robię tak,że jak wstaje rano to od razu nastawiam się na dobry dzień i daje radę :tak:i się udaje jeszcze ,a czasem nie ale wtedy znajduje coś do roboty i staram się nie myśleć ,że jest mi źle :tak:
LALECZKA ja do wczoraj trzymałam małe skarpetki z napisem "kocham mamę " "kocham tatę" i w końcu je wyjęłam i dołączyłam do zakupów ,które wczoraj zrobiliśmy dla Naszego dzieciątka adoptowanego przyszłego i mój M się pyta a co to ? to mu powiedziałam ,co chciałam zrobić z nimi ,że miałam mu je podarować jak bym zaszła w ciążę a że nie mogą się doczekać tej chwili to je dołączam do reszty ciuszków :tak:
Roza bo nie ma się czym przejmować :tak:;-)

reklama
fajne skarpetusie:-)
dopiero doszłam do takiego wniosku, jak za bardzo analizuję to się spinam, a tak ...nie ma nawet czego :-) analizować.

Upiekłaś ciasto???/ to nakrój troszkę a ja lecę wodę nastawiać na kawkę;-);-):-);-);-);-);-)

upiekłam właśnie wyłączyłam ;-)czekam na lody i bitą śmietanę M w sklepie zakupy robi ,oh co za dobry mi się trafił chłop ,ja nie musze jeździć na zakupy on co piątek lata po pracy :tak:

No to masz dobrze Zuza , bo mój w ogóle nie zna się na robieniu zakupów i nigdy nie wie co kupić a jak już coś przyniesie to nie wiadomo czy jadalne hahaha:-)
Tym zajmuję się ja, ale jak jest auto to można:-) nosić siaty;-)

Bella a w którym dniu cyklu jesteś i jak długie masz?? ooo widzę znachor:-) sie tobie trafił,

a Zuzance zaraz pół blachy zjemy,mąż lodów nie zdąży donieść:-)

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Roza-to 24 dc a cykle ,mam 21-24dniowe,no znachor naprawde:-)
zuzanka-Jak moj A. Mi tak gada caly czas to moze i za wczesnie:eek:
no nic czekamy na @ i juz.A te lozeczko to boskie,Ale Drogie skubane.ale jeszcze czegos takiego nie widzialam.

Ostatnia edycja:
reklama
Zuza bardzo fajnie:-) nasza Maja ma mały pokoik nad czym ubolewa i musimy pomyśleć nad jakimś rozwiązaniem bo tradycyjne komody i sofy odpadają - do tego jest skos:tak:

Bella to może rzeczywiście ma rację:tak: mi test nie wyszedł w dniu spodziewanej @, dopiero 3-4 dni później:-)

Do góry