reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Butterfly - a Ty co będziesz jadła??Bo frytek i hamburgera to chyba nie;-)... bo chyba Ci nie wolno...
Sun- oby nie ale Ty znasz się lepiej i wiesz jak jest

Nikusia póki co wogólnie nie boli mnie brzuch jak na @ - narazie bolą mnie (.)(.) i tempka nadal wysoko... ale przez to, że tyle razy się nie udawało to jakoś trudno mi uwierzyć, że się uda... no ale zobaczymy

Ostatnia edycja:
Butterfly a odpowiedzieli w sprawie pracy...???? udało się ????;-)

Ja dzisiaj na obiadek robię zupkę ogórkową, ale bez ziemniaków bo jestem na diecie od dzisiaj... Zaczynam się odchudzać :-p

Buterfly - to ładnie :tak::-) tak trzymać!!!
Sun... tylko jak zrobisz ogórkową bez ziemniaków skoro ziemniaki musisz wrzucić jako pierwsze, bo jak wrzucisz ogórki to kwas potem spowoduje, ze nie zmiękną???No chyba, że w ogóle bez ziemniaków...to spoko!!!
Nie mam pojęcia co ja dziś wymyślę :confused:...zanim z pracy wrócę to już wszystkiego mi się odechce....ale może uda się gofry razowe zrobić:tak: do tego śmietanka z moim cukrem i będzie jedzonko :-pno i może głodna nie będę :-)
Sun - oby się teraz udało &&&&&&

Nikusia ja robię ogórkową całkowicie bez ziemniaków... tylko daję dużo marchewki, pory pokrojonej, i ogórki... :-)

reklama
Do góry