reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Ja już dziewczynki w pracy :-p Humorek jest dzisiaj lepszy tak więc jest ok... Dziękuje za miłe słowa i za to, że zawszę na Was można liczyć :-)

reklama
No ja też w pracy...
Ja nie raz już mówiłam, że nie da się wyluzować, nie da się nie myśleć i nie da się nie pragnąć... Więc temat jak dla nas jasny...
Zuzanka - brzmi niesamowicie...a ja słyszałam wiele takich historii, że młodzi szykują się do adopcji, ba adoptują a ona okazuje się, że w ciąże spokojnie zachodzi..także &&&&& i za to i za to :tak:
Lajka - widzisz nie jedna z nas marzy o wpadce... ja się czasem śmieję i mówię do męża Boże jak można zaliczyć wpadkę :eek:... ale widocznie można... Trzymaj się na Ciebie i na mnie i na nas czas będzie !!!
Sun - a który dzień cyklu masz???
Pozdrawiam Was i lecę pracować :tak:

cześć dziewczyny

Sun7 ja trzymam kciuki żeby @ nie przylazła &&&&&&&&&&&&&& i pokazały się II :tak:

przepraszam dziewczyny ,że nie odpisuje każdej z osobna ale mam ostatnio ciężkie dni i latam ,doczytuje w między czasie a później zapominam co ,której mam napisać :zawstydzona/y:wybaczcie od poniedziałku będę przy kompie to poprawię się :tak:

piękny dzień mamy dzisiaj ,ale już czuć w powietrzu jesień :happy2:

Miłego dnia dziewczyny

reklama
Do góry